Eşiyle ayrı yatakta uyuyan var mı?

Biz beraber yatiyoruz da noluyo, aramz gene soguk gene soguk... Havalar isindi biz isinmadik daha. Hayrlisi be gulum.

evet bazen büyütüyor ve yıpratıyoruz eşimle az önce sarıldık ilk zamnlarda oldugu gibi sarıldk konustuk beni cok sevdiğini maddi ve ailevi sorunlar yüzünden ve saglık sorunu yüzünden ayrı yattıgını içinin gittiğini ama beni üzmemek için ve mahcup hissettiği için yaklaşmadığını beni çok sevdiğini hayallerininn ötesinde bi kadın oldugumu söyledi umarım sorunlarımız biter ailevi maddi dr gidecem dedi ve uyuyup kalıyorum beynen fiziken yoruluyorum ne olur beni hoşgör ayrı yatmam seni sevmediğim anlamına gelmez dedi sevmeyen biri kadın olsun erkek olsun aynı çatı altında bile yasamaz dedi çok mutluyum Allahım kursagımda bırakmasın nazar degmesin :)) bu arada konu sahibi kocanla birbirinizi seviyorsanız bunu sorun yapmayın ama ayrı da yatmamaya çalış bazen sogukluk yaratabiliyor umarım kk kadınları hep huzurlu ve mutlu olurlar eşleriyle umaruım

valla havalar çok sıcak karnım burnumda. Ev dubleks. Yatak odası üst katta üst kat cehennem,sıcağı resmen gece sık sık wc,için uyanıyorum.,su içmek için uyanıyorum hatta sağdan sola dönerken bile uyanıyorum. Ama saat 4e 5e kadar direniyorum değiştirmiyorum odayı. Ama o saatten sonra artık uyuyabilmek için girmediğim kılık gezmediğim oda kalmıyor. Eşimde gözünü açıp beni bulamadığında kalkıp aramaya başlıyor. Doğuracan odanın birinde diyor :) gebelik zor iş. Akşam, çok sıkıldım doğurayım artık diye mıxıklanmaya başladım.

valla eşim klimalı odada salonda uyuyor, bizim odaya gelince klimayı açmak istiyor ama bence zaten ev serin şu an. o sebeple salonda uyuyor, aramız çok iyi, çok seviyoruz ama ayrı uyuyoruz napim ya off

ayrı yatakta uyumak pek iyi sonuçlara neden olmuyor. sıcakta olsa horlasada uyuyamadanda ner ne olursa olsun yatak ayırmamak gerek bence

Etkiler tabi etkilemez mi hic.. benve kendinizi daha fazla alistirmadan bir sekilde alismaya bakin esinizin yanina..

yatak önemli:) annemin bi lafı vardır .o yataga her ne olursa olsun her gece bırlıkte gırmelısın.ılıskının en ıyı ılacı budur.

Klima taktırın odanıza o maddı açıdan olmuyosa vantilatör alın bıraz çalıştırıp serinler kapatırsınız
Yatak da dar gelıyo olabılır ıkınıze sız done done rahat rahat yatmayı seviyosunuz belli kış olunca sokulursunuz bırbırınıze valla merak etmeyın

Alacaksın kocaman bir yatak, hatta yatak odası da büyük olsun ki yatak da büyük olacağı için diğer eşyalarla beraber hepsi sığsın, tıkış tıkış olmasın.
Klimayı da taktıracaksın, 1 saat bile çalışsa fayda sağlar, çok sıcak gecelerde 2-3 saat çalıştırılabilir ama fazlası zararlı, dikkat.
Ama yatak büyük olsun, büyük yatak iyidir. Her konuda kullanışlıdır.

evet biz de öyle. sabaha kadar salon-yatakodası-küçükoda mekik dokuyoruz ama ikimiz ayrı ayrı..ortada buluştuumuz anca 2-3 saattir. inşallah havaler soğuduğunda devam etmez.
suan havalar sicak oldugu icin sorun 9lmaz bide yattiginiz zaman esinin yaninda yat o uykuya daldigi zaman obur odaya gec yavas yavas havalar soguyunca bu uyunu devam ettirme

3.5 aylık bir bebeğim var ben onunla yatak odasında uyuyorum eşim sıcak olduğunu söyleyip salon yada balkonda uyuyor yanı bebek oldugundan berı ayrı uyuyoruz evliliği etkiler etkilemez bu kişilere göre değişir bence ben şimdilik haklı bulduğum için sorun etmiyorum ama kış gelince bilememm

Siz rahat uyuyorsunuz diye eşinizi tek mi bırakıyorsunuz bende hiç yakışık değil bunun yerine uykunuzu getirici bitkisel çaylardan içebilirsiniz. Bence bahaneniz olmuş gibi biraz rahat yatmak için. Eşinizde serzenişte bulunmakta haklı gece sarılmak isteyecek belki karısı yok yanında. Biz de uyuyamıyoruz sıcaklardan bazen eşim bazen ben dönüp duruyoruz çok ıkı fıkı da uyuyamıyoruz ama yine de yatakları ayırmıyoruz asla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…