- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Kendi adıma o raddeye gelsek zaten ayrılırım, bu ilişkinin dinamiği ile alakali ve herkes kendince yorumluyo, kimine göre yüzük takmak da önemsizdir, kimi erkek eşi sadece onun soyadını kullansın ister vs
Benim için önemli birlikte yatmak, hatta şu an eşim.görevde kimbilir kaçta gelir, ben kanepede sızıp kalsam da gidip yatamam ille kapıyı ben açıcam hoşgeldin dicem
Ben o anlamda demedim zaten.Sizin sorunlu bir ilişkiniz yok anladığım kadarıyla.Demek istediğim herşey berbat giderken bile bu beraber yatma konusu resmen hayat memat meselesi haline geliyor.böyle bir anlam yüklemek komik.kadın hergün hakaret işitiyor ama asla ayrı yatmazmış kocası soğur :) komik
Evet o çok değişik, dayak hakaret envai çeşit saygısızlıktan sonra aynı yatağa girmeyi bikaç gün sonra sevişmeyi falan ben de anlamıyorum
Evet zaten büyütmek derken onu kastettim yoksa tabiki bende sevdiğim insandan asla ayrı uyumak istemem.adam dövüyor soğuyacak diye korkuyor..çok sıcaklar ya o yüzden dövüyor..gurur onur aynı yatakta yatmaktan önce gelmesi gereken kavramlar
Son bir haftadır bende geziyorum malesef ama normal zamanda asla ayrı yatmayızben takılmamda eşim çok kızar ayrı yatmaya evlendiğimiz ilk yıllar aynı anda yatardık genelde yine birlikde yatıyoz da ben arada bozuyorum geç yatıyorum
SağolAllah bozmasın çok tatlı
Kızlar bunun mantığı ne biliyor musunuz...şimdi eşler efen puften nedenlerle kırgınlık olursa beraber yattığında eli kolu ayağı Birbirine değer barışma vesilesi olur yani mantık bu.
Eğer kişi hatasını analiz edip Özür dileyebilecek erdemde ise esinin kırgınligini kalbinde hissedebiliyorsa böyle ayrıntıya gerek kalmaz.
Ayrı yattım soğudum ne alaka..
Beraber yatalim da cekyat tepesinde yarı uyanık farketmez...ya da Eşim gelene kadar halıya sizayim...ya da zorla kolundan tutayim yataga getireyim cunku uykum geldi...boyle arabesk şeylere gerek var mı. ..
Seviyorsanız sorun yok zaten.Bence var, bunun mantığı bende küseyim elim kolum degsin barışalım değil, sadece.eşlerin birlikte uyuması gerektiğine inanıyorum, seviyorum birlikte yatmayı, zaten evlilik içinde küslük ne demek.çocuk muyuz konuşarak hersey çözülür çözülmüyosa zaten p evlilikte iletişim zayıftır
Seviyorsanız sorun yok zaten.
Bunun mantığı barışma ya vesile olması değil demişsiniz ...beraber uyunmasi gerektiğine inanıyorum demişsiniz ...neden gerekiyor onu da belirtir misiniz?
Allah sizi hiç ayırmasin...eşinizi gorevinde muvaffak etsin.tabi eşler nasıl mutluysa doğru odur.Benim kafamdaki evlilik modeli böyle, eşim görevden şimdi geldi o yemek yiyo ben izliyorum bitirince birlikte yatıcaz, ben böyle bir evlilik istiyorum eşim de keza öyle, gereklilik bizim için gereklilik sizin için olmayabilir
Allah sizi hiç ayırmasin...eşinizi gorevinde muvaffak etsin.tabi eşler nasıl mutluysa doğru odur.