Eşiyle ayrı yatakta uyuyan var mı?

Ayrıca nenemden duymadım ayrı yatmayın olayını, şahsi fikrim bu, eş benim için birlikte uyuduğum insandır

Ben o anlamda demedim zaten.Sizin sorunlu bir ilişkiniz yok anladığım kadarıyla.Demek istediğim herşey berbat giderken bile bu beraber yatma konusu resmen hayat memat meselesi haline geliyor.böyle bir anlam yüklemek komik.kadın hergün hakaret işitiyor ama asla ayrı yatmazmış kocası soğur :) komik

Evet o çok değişik, dayak hakaret envai çeşit saygısızlıktan sonra aynı yatağa girmeyi bikaç gün sonra sevişmeyi falan ben de anlamıyorum

Sizin rahatça uykuya daldığınız odada beraber uyuyun bir süre sorun çözülür :)

Evet o çok değişik, dayak hakaret envai çeşit saygısızlıktan sonra aynı yatağa girmeyi bikaç gün sonra sevişmeyi falan ben de anlamıyorum

Evet zaten büyütmek derken onu kastettim yoksa tabiki bende sevdiğim insandan asla ayrı uyumak istemem.adam dövüyor soğuyacak diye korkuyor..çok sıcaklar ya o yüzden dövüyor..gurur onur aynı yatakta yatmaktan önce gelmesi gereken kavramlar

Ben de aynı şekilde düşünüyorum

Normal zamanda birlikte uyumak ne kadar güzel ve arzu edilesi ise saygısızlığın diz boyu olduğu evliliklerde de bir o kadar anlamsız

Küsüp ayrı yatmıyosunuz sonuçta ne olacak ? Sıcaklar geçsin rahat rahat yatarsınız birlikte

Son bir haftadır bende geziyorum malesef ama normal zamanda asla ayrı yatmayızben takılmamda eşim çok kızar ayrı yatmayaevlendiğimiz ilk yıllar aynı anda yatardıkgenelde yine birlikde yatıyoz da ben arada bozuyorum geç yatıyorum

sarılmadan uyuyamıyorum
eşim de benim kafada Allahtan
bazen köşe takımının bi keşesinde o bi köşesinde ben yatıyoruz ama bu defa da ayak ayağa veriyoruz, illaki temas edicez yani :)
şimdi başka şehirde eşimde ayrıyım ikimiZ de uyuyamıyoruz ya ;(

Kızlar bunun mantığı ne biliyor musunuz...şimdi eşler efen puften nedenlerle kırgınlık olursa beraber yattığında eli kolu ayağı Birbirine değer barışma vesilesi olur yani mantık bu.
Eğer kişi hatasını analiz edip Özür dileyebilecek erdemde ise esinin kırgınligini kalbinde hissedebiliyorsa böyle ayrıntıya gerek kalmaz.
Ayrı yattım soğudum ne alaka..
Beraber yatalim da cekyat tepesinde yarı uyanık farketmez...ya da Eşim gelene kadar halıya sizayim...ya da zorla kolundan tutayim yataga getireyim cunku uykum geldi...boyle arabesk şeylere gerek var mı. ..

bende öyleyim ayrı daha rahat uyuyorum bide hamileyim bunalıyorum onun dışında zaten heryer herşey kokuyor gibi eşimden kaçıyorum 4 aylık evliyim ve hemen hamile kaldım inşallah böle devam etmez sorunlar çıkıyo neden istemiyosun beni die

Bence var, bunun mantığı bende küseyim elim kolum degsin barışalım değil, sadece.eşlerin birlikte uyuması gerektiğine inanıyorum, seviyorum birlikte yatmayı, zaten evlilik içinde küslük ne demek.çocuk muyuz konuşarak hersey çözülür çözülmüyosa zaten p evlilikte iletişim zayıftır

Seviyorsanız sorun yok zaten.
Bunun mantığı barışma ya vesile olması değil demişsiniz ...beraber uyunmasi gerektiğine inanıyorum demişsiniz ...neden gerekiyor onu da belirtir misiniz?

Salonda uzansak bile dibine sokulurum, yada o sokulur. Her yerde sığışır birlikte yatarız. Ne ben onsuz, ne de o bensiz yatamaz. Ben kırılıp da kalkmaya çalışsam bile ahtapot gibi yakalar, o kırılırsa da ben onu uyutmam ayrı gayrı. Konuşurum da konuşurum bana sarılana kadar. Bence eşler ayrı kalmamalı ya aynı evin içinde. Farklı odada bile olmaz ya ben çok psikopatım bu konuda malesef

Seviyorsanız sorun yok zaten.
Bunun mantığı barışma ya vesile olması değil demişsiniz ...beraber uyunmasi gerektiğine inanıyorum demişsiniz ...neden gerekiyor onu da belirtir misiniz?

Benim kafamdaki evlilik modeli böyle, eşim görevden şimdi geldi o yemek yiyo ben izliyorum bitirince birlikte yatıcaz, ben böyle bir evlilik istiyorum eşim de keza öyle, gereklilik bizim için gereklilik sizin için olmayabilir

Allah sizi hiç ayırmasin...eşinizi gorevinde muvaffak etsin.tabi eşler nasıl mutluysa doğru odur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…