Eşiyle ayrı yatakta uyuyan var mı?

bilmiyorum ben evli değilim ama nedense ayrı yatma fikri de bana iyi gelmedi...

hani klima olur maddi imkan müsaitse ya da vantilatör ama ayrı olmaz yaa...

onun uyurken yanında olduğunu bilmek iyi gelir sanki....

ayrı yatmayı dogru bulmuyorum kesınlıkle bız de bı kaç kere yatak odasına gunes vuruyo dıye oturma odasına geldık ama orda bıle beraber geldık

Yatağınızı alın o sizin rahat uyuduğunuz odaya yere yatın. Koltuklar yatak rahatlığı vermez sonuçta. Beraber daha az gürültülü olan odada uyumuş olursunuz. Ayrıca eşinizi de anlamıyorum, rahatsızlığınız var ve kıpırdanmalarınızdan rahatsız oluyor. Ben sizi haklı buluyorum, onu haksız. Eşinin rahatsızlığı var neticede, kendi rahatsızlığını belli edip sizin başka odaya gitmemizi sağlayan kendisi ve sonra ayrı yatmaya bozulan da kendisi. O sizi idare edemiyorsa siz de onu idare etmeyin. Ha benim kişisel fikrim ayrı yatmak sorun değil eğer arada küslük, problem vs yoksa. Ama herkes bunu dert ediyor. Bilmiyorum hava da sıcak. Geçici olarak ayrı yatmak sorun olmamalı ama siz de diğer odada yatmanın rahat olduğunu düşündüğünüz için bundan sonra hep öyle yatmak isteyeceksiniz ve eşiniz de sıkıntı yapıyor. Nasıl rahat ediyorsanız öyle yapın ama bunu arada problem olmayacak şekilde ayarlamak lazım.

Mecburen son 1 aydır attım kocayı salona:))çok sıcak napiyim yayılıyom yatakta zaten bi sürü yastıkla yatıyom.. Tabi gebelik yüzünden.. Olsun okadar

Biz istesekte istemesekte pek ayno yatakta denk gelemiyoruz eşim 12 gibi yatıyor ben 4 5 lere kadar oturuyorum.
8 de kalkıyor bi kaç saat birlikte yatmış oluyoruz, ama kendisi zaten sorun etmiyor ben uyıduktan sonra yanımda yatsan ne farkeder diyor. çünkü uyuyunca hayatla ilişkisi kesiliyor şimdide klimalı yerde yatıyoruz o koltuğun bi köşesinde ben bi köşesinde ayrı yatmak bizeen hiç bişey götürmüyor

valla bende sıcakla arası olmayanlardanım eşimse sıcak manyağıdır resmen kışın ben yazlık pijamayla yatıyorum o sıcakta uyuyor diye. ama yazın yapamıyorum arkadaş. izmirde yaşarken yazı hergün 2-3 saat uykuyla geçiriyordum sıcaktan. şimdide uyanınca uyuyamıyorum bende yastığımı alıp balkona çıkıyorum 1 saat balkonda yatıyorum geri geliyorum eşim anlamıyor bile. hatta ayağıma dokunuyor nekadar soğuksun diyo ama o yanımda olmadan da gram uyku girmiyor gözüme. gece nöbetlerinde yatakta sabaha kadar bir o tarafa bir bu tarafa dönüp duruyorum sabaha kadar gözlerim faldaşı gibi açık kalıyor yani kısaca bende ayrı yatma taraftarı değilim

ayrı yatak olabilir..havalar sıcak..ama mutlaka aynı oda olmalı..
odaların ayrılması sebep masum da olsa muhabbeti bir süre sonra etkiler bence..

Saglik acisindan tek basina yatmak daha saglikli bir uyku sagliyor. Ama manevi acidan aralari soguttugunu dusunuyorum

ya benim eşimde koltukta uyuma delisi bense uykum geldiği an yatağıma gitmek isterim, o televizyon sesiyle uykuya dalmak ister ben çıt çıkmıycak,birde horlaması ve gece konuşması var korkuyorum bazen :d uyku tutmayınca salona gelip yattığım oluyor bazende o uyuya kalıyor kaldıramıyorum bir kere zorladım abooo uyuyamadı tekrar bi sinir bi sinir bende kızdım artık uyarıyorum kanepede dalmaya başlayınca aşkımmmm uyuyosun bak hadi yatağa diyorum çocuk gibi bazende benim önce uykum geliyor ben yatağa gidiyorum diyorum aa ayıp ediyosun ama bak kanepe çok tatlı bi uzan çok tatlı uyuycaksın diyor
ya bunları düşünme mesela kışın grip oldum bulaşmasın diye salonda yattım, olabilir bunun adı yatak ayırma değilki arada keyif yapma ,yatak ayırma : küsersin, kovarsın,git burdan,yatmıycam seninle dersin sex yapmassın böyledir yani

sizde kendinizce haklısınız eşinizde kendisince haklı ayrı yatmak araya eşler arasında soğukluk olmasını sağlayabilir eşinize en azından bir ilgi gösterin erkekler hep ilgi ister :) eşler beraber uyumalı eşinizle beraber yatmaya çalışın erkekler bu tür durumlarda eşlerinin kendinden uzaklaştığını hissettikleri zaman korkarlar yanlış düşüncelere kapılabilirler yanlış düşüncelere kapılmasına izin vermeyin bide eşiniz kendisini değersiz hissedebilir erkeklerin en çok korktukları ve onları kahreden şey değersiz olduklarını hissetmek eşinize değerli olduğunu hissettirin ilişkinizi sıcak tutun :) inşAllah eşinizle hep mutlu olursunuz :):):)

Yok bişe olmaz ben 10 yıllık Evliyim son 5 yıla kadar 3kişi yattık 4 kişi olmamızdan dolayı çocukları böldük:)) eşim kâh onla kâh benle çoğen ayrı yatıyoruz hal böyleyken alışımda onsuz yatmaya Yanıma gelince diyom rahat ystamıyoruruz sen diğer odaya geç
Adamcağızın geçiriyo ama evliliğimiz ilişkimizde:)) bi sıkıntı yok bu sene beraber yatmaya çalışıyoruz fakat yatakta 4kişi uyanıyoruz

Koca koca çocuklarla aynı yatakta uyumak çocuğun gelişimi açısından uygun değil..ben bebekken bile kızımla aynı yatakta yattığımı hatırlamam..korkardım çünkü:) 6 aylıkken falan da odasını ayırdım. Bence bir an önce yatak ve odayı ayırın çocuğunuzla. Eşe gelince de nasıl rahat ediyorsan öyle yap bir süre. Mesela eğer benim gibi sıcaklarda dörde beşe kadar uyuyamıyorsan sabah da işin varsa ne yapacaksın zombi gibi gezemezsin ya. Ama ben şu an tatilde olduğum için en olmadı kalkıp turluyorum bişiler yapıyorum geç yatıyorum. Ama sabah iş olsa heralde neresi serinse orda yatardım. Takılma bence bu kadar

Kesinlikle siz katılıyorum..duymuşlar bir nenelerinden "ayrı yatma" lafını,dayak yese de,küfür duysada,aldatılsada yatakta birlikte yatınca evliliğini kurtarıcak sanıyor.sağlam temeli olan ilişki yatak ayırmayla bozulmaz,sorunlu ilişki yanyana yatmayla düzelmez.Bu kadar bu konuyu abartacak ne var anlamadım.kocan senden ayrı yatıyor diye soğuyosa seni sevmiyor demektir zaten.sevgi sadece yanyana plduğunda hissedilen bir duygu değil .

Kendi adıma o raddeye gelsek zaten ayrılırım, bu ilişkinin dinamiği ile alakali ve herkes kendince yorumluyo, kimine göre yüzük takmak da önemsizdir, kimi erkek eşi sadece onun soyadını kullansın ister vs

Benim için önemli birlikte yatmak, hatta şu an eşim.görevde kimbilir kaçta gelir, ben kanepede sızıp kalsam da gidip yatamam ille kapıyı ben açıcam hoşgeldin dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…