Eşiyle ayrı yatakta uyuyan var mı?

1 ay öncesine kadar hamileliğinden dolayı gidip ayrı yatıyordum eşimle rahat Uyuyamıyordım elimi kolumu sallayamıyordum herbir yana :-)

Canım şuara bizde eşimle ayrı yatıyoruz. Hava inanılmaz sıcak ve eşimin vucut sıcaklığından inanılmaz bunalıyorum. Doğumumada çok az kaldı onunda etkisi çok bu bunalmalarda. Sağolsun anlayış gösteriyor salonda yatıyor 2 gündür. Yaz aylarında özellikle bu derece yüksek sıcaklıklarda bence normal çiftlerin bunalıp ayrı yatması. 1 ay sonra falan zaten normal derecelere düşer sıcaklıklar o zaman birlikte yatabilirsin eşinle

eşler biliosa bence sıkıntı yok kavga edilmediği sürece tabi ve sık olmamak şartıyla benm bebeğim var yatak odasından çıkamıorum malum cam falan da çok açamıorum eşim arada oturma odasında cam açık yatıo bizim evimiz çok sıcak çünkü uyunmuo sabah erken de işe gidio napsın mecbur yani.güzelce görüşüorz ii geceler deriz uyuruz yani ben gecede çok kalkarım çocuk için şimdilik öle olmak zorunda yani.

Sürekli olmadıktan sonra ayrı yatılabilir. Yalnız ben uyuyamıyorum eşim olmadan. Nöbette olduğu geceler sabah olmuyor.
Alışkanlık sanırım.

Mazaretin olduğu için kabul edilebilir fakat alışkanlığa dönmesi sıkıntı olur bence.
Beraber uyumak birbirine bağlılığı artırır diye düşünüyorum.

Ben de surekli olmasa da senin gibiyim.
Gece sarilarak sohbet ederek uyuruz. Sonra bi yarim saat yada bir saat zonra zink diye uyanirim. Sonra oda oda gezerim. Elimde yastik . evin her odasinda ve balkonlarda yatmisligim var. Esim rahatsiz olmuyor. Biliyor uykumun sikintili oldugunu. Hatta dun gece bi kalktim yatakta yoksun diyor. Yastigimi atmisim yere yerde yatmisim biraz. Farkinda bile degilim. Gulduk gectik. Esin takmasin kafasina. Sonucta keyiften gitmiyorsun.
Sikinti basiyor insani. Ben anlarim seni.

arkadaşlar herkse günaydın,

ben son birkaç haftadır gerek sıcaklardan gerekse uyku problemlerimden dolayı yatakodasında değil de çekyatımız olduğu küçük odada uyumaya başladım. daha doğrusu eşimle birlikte uyuyoruz uykuya dalıyoruz ama ben antidepresan kullandığımdan sanırım ilacın yan etkisi gece 4-5 gibi zınk diye uyanıyorum bir daha dalmam çok zor oluyor. birkaç kere eşim de benden rahatsız olunca (kıpırdanmalarımdan) diğer odaya geçtim ve çok rahat uyuduğumu farkettim. sanırım buna da çok fena alıştım. artık uyku problemi de yaşamıyorum. komşu gürültüsü de fazla olmuyor o odada ve tek başıam rahat rahat döne döne yatıyorum:) ya da uykum kaçınca telefonumla filan oynuyorum sonra tekrar dalıyorum..yalnız bu olay eşimi üzmeye başladı. niye gidiyorsun yanımdan diyor hep. pek strese sokmak istemiyor beni, biliyor uyku sorunumun olduğunu ilaç kullandığımı ama ikimiz de aslında üzülüyoruz.. bi yandan çalıştığım için ikimizin de uykusu alması çok önemli oluyor. bizim gibi bu durumda olan var mı? tek başına daha rahat uyuyan veya oda değiştiren merak ettim, evliliği etkiler mi?
3 senelik evliyim ilk defa kızım hasta diye 4 gece kocamdan ayrı kızımla yattım geceleri uyku gitmedi gözüme. Bence ne sebeple olursa olsun Eşler ayrı yatmamalı. Ne bilim sence gece yatakta aşk daha bi doluyo insana :)

Ben nolursa oldun ayri yatilmamasini dusunuyorum yattigin her ayri gece bi duvar orulur derler araya sonra o duvar oyle kalinlasirki yikamazsiniz

Sonuçta küstüğünüz için değil daha kaliteli bir uyku için ayrı yatıyormuşsunuz. Ve sanırım sürekli olan bir şey değil bu. Bence eşiniz anlayışla karşılar. :)

Bence beraber uyuyun,yanlış geliyor bana.
Ben hiç ayrı uyuyamıyorum, erkenden uykum gelse eşimi de sürüklüyorum yatağa. Benimki de iyi değil,keşke ortasını bulsam :KK45:
bende öyle uykum gelince gel uyut beni diyorum :) bazen o oturmak istiyor ben onsuz yatamıyorum gel önce ben uyuym sonra sen git diyorum çoğu zaman benimle birlikte uykuya dalmış oluyor:cool:

ben son birkaç haftadır gerek sıcaklardan gerekse uyku problemlerimden dolayı yatakodasında değil de çekyatımız olduğu küçük odada uyumaya başladım. daha doğrusu eşimle birlikte uyuyoruz uykuya dalıyoruz ama ben antidepresan kullandığımdan sanırım ilacın yan etkisi gece 4-5 gibi zınk diye uyanıyorum bir daha dalmam çok zor oluyor. birkaç kere eşim de benden rahatsız olunca (kıpırdanmalarımdan) diğer odaya geçtim ve çok rahat uyuduğumu farkettim. sanırım buna da çok fena alıştım. artık uyku problemi de yaşamıyorum. komşu gürültüsü de fazla olmuyor o odada ve tek başıam rahat rahat döne döne yatıyorum:) ya da uykum kaçınca telefonumla filan oynuyorum sonra tekrar dalıyorum..yalnız bu olay eşimi üzmeye başladı. niye gidiyorsun yanımdan diyor hep. pek strese sokmak istemiyor beni, biliyor uyku sorunumun olduğunu ilaç kullandığımı ama ikimiz de aslında üzülüyoruz.. bi yandan çalıştığım için ikimizin de uykusu alması çok önemli oluyor. bizim gibi bu durumda olan var mı? tek başına daha rahat uyuyan veya oda değiştiren merak ettim, evliliği etkiler mi?

ben de hamileyim, eşimden dolayı yatakta rahat dönüp tur atamıyorum, uyuyamıyorum, bazen içeri odaya gidiyorum uyumaya bir bakıyorum sabah yanımda yatıyor, bence konuşun bu konuyu ya da sabah hemen yatagınıza dönüp sarılın öpün eşinizi, çünkü siz frketmeseniz bile aranıza sogukluk girebilir...

Valla bende agzım burnumda hamileyim sıcakdan ve hamilelikten nefes dahi alamıyorum yatak odamıza gündüz güneş giriyor gece yatılır gibi değil.bizde oturma odasında yatalım dedik koktuklarımız acılıyor yatak oluyor geniş ama yine sığamadık ayrı ayrı koltukda yatsak sıgarız ama ben yatmak istemiyorum.yere battaniye serip üstünde yattık sert oldu. Dün gecenin yarısı abimlerden minder getirdik yerde birlikte rahat yatalım diye.yani diyeceğim o ki böyle zor vşr durumda bile ayrı yatmadım.insan alışır bence.yada düşünsene ayrı yatsanız bigün mecburiyetten adam eksikliğin hissetmez.valla ben asla ayrı yatmamakdan yanayım çok büyük dert olmadıkca.

yatak ayrılmamalı ama saglık sıkıntısı sıcak bazen etkı edebılıyor. esımın huzursuz bacak sendromu var , bende uykusu hafıf bırıyım kı ben erken uyurum esım gec saatlere kadar tv basında takılır, o nedenle bazen uykusu kacınca salona gııdp orada uyudugu oluyor rahatsızlıgından oturu yada bazen bana kızar tartısma falan olduysa aramızda gelmez yanıma ama ben gıder cagırırım cunku ayrı gayrı olmaz...

Boşanma süreci içinde olunmadığı sürece kesinlikle yataklar ayrılmamalı.Ben ayırmam.Uykusuzluktan gebersemde olmaz yani.Zamanla alışılır diye düşünüyorum ayrıca.

benim babamda yaz aylarında salonda veya balkonda yatıyo sıcaktan dolayı, bence etkiler. beraber uyumak duygusal bi paylaşım benim için annemler 22 yıldır evli oldukları için önemsemiyolar :) ama benim eşim çok kızar ayrı yerde uyusak ben koltukta uyuyakalsam gelir yanımda yatar kavga sebebi bizim için ayrı yatmak, ben bazen bunalıyorum başka odaya geçme lüksüm olmadığı için camın önüne ayak ucuna koyuyorum başımı sabah uyandığımda eşimde ayak ucunda yatıyo oluyo sen nerde uyursan bende orda uyurum anlayışı var bizde

Kışın eşim nezle olunca bende bi hafta kadar misafir yatağında yatmistim. Eşim söyleniyor du tabi gitme yanımda yat diye sonunda yaticak bütün odaları kitleyip anahtarları toplamisti ☺☺☺

X