Eşiyle ayrı yatakta uyuyan var mı?

Bazen beraber yatmak daha büyük soğukluk getirebiliyor.
Gece suratına dirsek yiyorsan, tam uykunun en tatlı yerinde 4 tane yastık olmasına rağmen adam senin yastığını çekip alıyorsa, üzerin hep açılıyorsa, kolunu bacağını hörst diye üzerine atıyorsa sabah savaştan çıkmış gibi uyandığında o adam pek de sevimli gelmiyor. Halbuki ayrı yatılsa sabah özlemiş olarak uyanacaksın

Araya soğukluk girer vs enteresan. Ben her yaz aşırı sıcaklarda gece arada yere yatarım sonra tekrar yatağa yatarım, eşim gider başka odada yatar. Her yaz birkaç ay böyle olur kışın tekrar beraber yatarız. Küslük dargınlık yapacak çok mevzu var yani buna küsmek, bahane edip soğumak o evlilikte ters giden şeylere işarettir.

Bir de sabah işe gidiyoruz sıcaktan uyuyamadıkça sinir stres oluyor insan daha anlayışsız olunabiliyor.

Soğukluk girmez bence insan ayrı kalınca özlüyor bile. Ama alışkanlık haline gelmemeli.

Herkesin kendi tarzı arkadaşlar garipsenecek bir durum yok benim eşim klasik bir yengeç burcu adıyla bile hitap etsem bişeymi oldu der ben de derim mesela,birlikte yatıp kalkmak birlikte masaya oturmak mümkün mertebe eve geldiğinde kapıyı benim açmam falan ona önemli geliyo, cok sıcak olursa geçeriz klimalı odaya, klima olmasaydı balkonda yatardık

Bana da küsenler trip atanlar garip geliyo mesela, evlilik içinde insan ne kadar küs kalabilir kaç saat trip atabilir,ama herkesin evliliği farklı

Bende hamileliğimin son zamanlarında ayrı yatmıştım bi tek. Çok sıcak ciddi manada hele ben urfadayım elli derece üstü oluyor. Gecenin yarısı eşim balkonda uyuyor sonra yatak odasına geçiyor. Yani tam bi ayrılık olmuyor. Bende rahat edemiyorum o olmayınca yanımda eşimde aynı. Bazen yatın beraber bazen ayrı takılın belki alışma süreci daha iyi olur böyle üzülmez o zaman.

"Bir kadın kocasının yatağını terk ederek gecelerse melekler ona lanet eder." (Buhari, Müslim)

İlk defa geçen gece bende ayırmadım ama olamazz böyle bir sıcak Allah'ım !
Gece bir uyandım sırılsıklam olmuşum, yastık su gibi saçlarım su gibi. Eşim ahtapot gibi sarılmış. Yastığı kaptığım gibi balkona gittim yattım. Ama çokk sıcaaaaaagggggkkkkkkk

ben tek küsülü iken bile yatamıyorum. 1 kere küstüm ayrı odaya gittim tam uykuya dalacağım anda bi kalp gümbürtüsü ile uyandım. yatak odasına zor koştum yatağa geri döndüğüm için de otomatikmen barışmış olduk.

biraz uykunu düzene sokana kadar devam et, akşamları çay kahve içme 5 ten sonra felaket uyku kaçırıyo.. gün içinde de uyuma. hatta eşinden yarım saat evvel falan yat daha rahat uykuya geçersin. geçici süreliğine olabilir ama uzun süreli olursa soğukluk girer

bencde etkiler tartssak dahi dibinden ayrlmam ayri yatmam sahsen

Canimm aliskanligaa donersee bencee sorunn olurr sahsenn benim kocam bu durumdan cok rahatsizz oluyorr bir kere yatak odamizdaa yere yattim cok sicakk diyee sabah suratt bes kariss aglicak nerdeyse neden ayri yattin benimle dedi bir daha yapmadim ayrica telefonumla oyun oynuyorum uyumaya calisirken demissin esinin birgun heyheyleri tutar sen telefonla ne yapiyorsun gece vakti diyebilir telefonu onun yanina birakda bari baska yerde yatt erkek milleti hic ne yapacaklari belli olmazz :)

Bir tane ünlü kocasıyla ayrı uyuduklarını açıklamıştı. Uyku durumunda çıkan istemsiz şeylerin aralarındaki ilişkiyi soğutmasını önlemek için. Kısmen mantıklı.

ne olursa olsun ayırmayın bence yatağınızı. evet sıkıntınız varmış ama yarın öbürgün kocam şöyle yaptı böyle yaptı şuna baktı buna baktı hissine girersiniz. erkekler böyle konularda açık buldumu kayar gider kafası. katlanmaya çalışmalısınız.

Küsüp yatak ayırmadıktan sonra neden olmasın ki ? Her zaman yapmamak şartıyla kişiler bazen ayrı yatabilmeli. Bu iki tarafa da iyi gelir..
Hatta, ayrılabilen büyük yataklar varya, bence onlardan alınmalı, sürekli uyanan, kıpırdayan, ses çıkaran çiftler olduğunda aynı oda da ikiye ayrılarak yatılabilir bazen.

Bazen çok büyütüyoruz birşeyleri..

canım seni çok iyi anlıyorum bende o yollardan geçtim bende ayrı yatmaya alışmıştım senin gibi saat dört beş gibi uyanıp yataktan çıkardım:) eşim benimle kavga etti neden ayrı yatıyosun zaten rahatsız olmaman için yatağın bir ucuna gidiyorum diye. kendini şartlandır canım. ben eşimle yatcam de ve ne olursa olsun o yataktan çıkma. mesela daha büyük bir yatak alabilirsin. yada özel geniş bir yatak yaptırabilirsin. ama ayrı uyuma

Valla sicaklarda kimin nerde yattığı belli değil ki. Kızımız odasında eşimle ben balkonda uyuyarak başlıyoruz geceye. Bi bakıyorum ben oturma odasına geçmişim eşim yatak odasında yerde kızım yatak odasında yatakta. Sonra birkaç saat sonra ben yatak odasında eşim kızımızın besiginde kızımız balkonda. Sabah kim nerde uyanıyor kim bilir. Velhasıl kim nereyi azcık serin bulsa oraya yumuluveriyor.

Bir tane ünlü kocasıyla ayrı uyuduklarını açıklamıştı. Uyku durumunda çıkan istemsiz şeylerin aralarındaki ilişkiyi soğutmasını önlemek için. Kısmen mantıklı.
İyiymiş 3 yılda değil de 5 yılda bosanirlar o zaman

Bizde her gece yatagimizda uyumaya çalışıyoruz fakat sabah ben misafir odasinda ,esimde salonda uyaniyor :) sorun yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…