- 31 Ağustos 2021
- 49
- 12
- 3
- 26
- Konu Sahibi lalalala123
-
Ben daha yeniyimBu burunu sanki daha önce hatırlıyorum
Yoksa siz durup durup aynı konuyu mu açıyorsunuz?
Bu buruna benzer bir burun daha varBen daha yeniyim
Çok teşekkür ederim o arkadaşın burnu düzeldi mi? Yoksa simetri sorunu kaldı mı bilginiz var mı?Bu buruna benzer bir burun daha var
Tıpatıp aynisi. Görürse yazar zaten.
Evet var bir simetri sorunu
burun da güzel olmuş
Daha 15 gün olmuş lütfen bekleyin, olumsuz dusunmeyın
Ben olabilirim galiba.Bu buruna benzer bir burun daha var
Tıpatıp aynisi. Görürse yazar zaten.
Evet var bir simetri sorunu
burun da güzel olmuş
Daha 15 gün olmuş lütfen bekleyin, olumsuz dusunmeyın
Eger benden bahsediyorsa duzelmedi. Gun gun burun ucum daha sisti ve yamukluk belli oluyor. Ayin 13'unde iki ay olacak.Çok teşekkür ederim o arkadaşın burnu düzeldi mi? Yoksa simetri sorunu kaldı mı bilginiz var mı?
Evet çok şaşırdım çillerimiz bile varBen olabilirim galiba.
Ayni benim burnum ya... İnsallah iner diye bekliyorum ben de.
Peki ne olacak doktorunuzla konuştunuz mu?Eger benden bahsediyorsa duzelmedi. Gun gun burun ucum daha sisti ve yamukluk belli oluyor. Ayin 13'unde iki ay olacak.
Acikcasi cilleri de gorunce benim fotografim mi kullanilmis diye dusunmedim degil.Evet çok şaşırdım çillerimiz bile var
Bunlari konusmak icin cok erken dedi. Burnum cok kuculecekmis ve oturacakmis. Odem deniliyor. İnanmak istiyorum...Peki ne olacak doktorunuzla konuştunuz mu?
Ah inşallah inşallahBunlari konusmak icin cok erken dedi. Burnum cok kuculecekmis ve oturacakmis. Odem deniliyor. İnanmak istiyorum...
Fazlasiyla... Son baslikalrda da yasadigimiz sorunun aynilari var. 2019 tarihinde acilmis basliklardan biri... Onlara da yazdim, cevap bekliyorum. İnsallah duzelir.Ah inşallah inşallahHaberleşelim ben de beklemedeyim. Bu durum yaygın gibi ama en azından sonuç iyi oluyor mu bunu bilsek yeterdi.
Evet bazılarına ben de yazdım umarım haber alırızFazlasiyla... Son baslikalrda da yasadigimiz sorunun aynilari var. 2019 tarihinde acilmis basliklardan biri... Onlara da yazdim, cevap bekliyorum. İnsallah duzelir.
İnsallah.Evet bazılarına ben de yazdım umarım haber alırız
Evet canım. Bu arada yüksekte olan yer şişik halen. Burun kanadındN belliEger benden bahsediyorsa duzelmedi. Gun gun burun ucum daha sisti ve yamukluk belli oluyor. Ayin 13'unde iki ay olacak.
İster istemez takiliyorum maalesef. Ekstra odem tutmasin diye bu haftaya kadar kahve bile icmiyordum simdi artik damardan aliyorum. Akisina biraktim.Bu kadar incelemeyin artık
Şuan şiş ve knatlrdan belli şiş oldugu
Beklememeden başka da çare yok zaten.
Ben hiç-bir şeye dikkat etmiyorumİster istemez takiliyorum maalesef. Ekstra odem tutmasin diye bu haftaya kadar kahve bile icmiyordum simdi artik damardan aliyorum. Akisina biraktim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?