Eşinizle küsken nasıl davranırsınız

E tamam ayrı yatmak yanlış bir davranış, herkes için yanlış. Ayrı yatmıyorsunuz ama ayrı takılıyorsunuz. Ayrıca arkanızı dönüp yatıyormuşsunuz siz de. Aynı yatakta yine küs olmuş oluyorsunuz. Ayrı yatmak ya da aynı yatakta yüz vermemeyi boşverin de küs olmak en başından yanlış. Çok mu küsersiniz eşinize?
Hayır çok küsmem .. En fazla 1 gün sürer sonrasında gider bi bahane ile konuşurum .. Çok nadir yılda tas catlasın 2-3 defa küseriz ama bu defa arka-arkaya olunca çok üzüldüm tepkimi tavir koyarak ve adımı atan taraf olmayarak koymayı düşünüyorum ..

Planlama değil benim ki aslında kahvaltisini konusmazken hazirlarim mesela yemeden çıkar hazirlamam baristigimizda bunu unutmayacağım der 1 günü aşmıyor kirginligimiz genelde ama dediğim gibi hep ben adim atıyorum bu defada kendimi değersiz hissediyorum ..
Genele soruyorsun ama eşine de bağlı bu durum
Biz zaten ikimizde çalışıyoruz kahvaltıyı işyerinde yapıyoruz da
Küsken bile kahvaltı hazırlamışsın, teşekkür edeceğine ya da küslüğü unutacağına yemeden çıkıp trip atıyosa hazırlama
Bunun bi formülü yok yani karşıdaki kişiye bağlı

Sabah işe bırakırken atıştık. Sabah o sinirle bi mesaj attım cevap da yok. Görür o gününü! Aramadım sormadım ama akşam buz gibi olmayı düşünüyorum. Ben de küserim senin gibi. Ama yemek hazırlıyorum mutlaka. Ne bileyim, belki yiyince kafası çalışır özür diler :KK70:
çok haklısın açken kafa basmıyor,
eline sağlık dedikten sonra 1-0 öne geçiyorsun zaten :KK70:

Genele soruyorsun ama eşine de bağlı bu durum
Biz zaten ikimizde çalışıyoruz kahvaltıyı işyerinde yapıyoruz da
Küsken bile kahvaltı hazırlamışsın, teşekkür edeceğine ya da küslüğü unutacağına yemeden çıkıp trip atıyosa hazırlama
Bunun bi formülü yok yani karşıdaki kişiye bağlı
Hazırlamayınca da baristigimizda dırdır eder.. Asabiyetini yense çok da mükemmel bi es ama her halta sinirlenebilme kabiliyetinde

Genelde küs kalamayız, tartıştıktan kısa bi süre sonra yumuşarız ikimizde, ama şimdi dünden beri küsüz. Ben biraz kırıldım bu kez, o da inat yapıyo sanırım, kedini haklı görüyosa demek ki. Neredeyse hiç konuşmuyoruz, yatak ayırma yemek ayırma vs yok, herşey aynı devam ediyo ama hiççç konuşmuyoruz. Gece de sırtımızı döndük yattık, hiç hoşlanmadım bu durumdan ama ben adım atmak istemiyorum. O gelene kadar da konuşmicam onunla.

Benim küsme huyum yoktur, soğuk davranırım ama küsmem
Eşim küser, hatta çok sağlam bir küsme huyu vardır, barışmalarımız genelde saçma sebeplerden olur
Genelde haklıyımdır ama kessen özür dilemez, sadece gece arkamı dönüp yattığımda sarılır, saçımı okşar bu onun özür dileme şeklidir, öyle barışırız. Bu durum bazen günlerce sürebilir, inatçıdır. Böyle zamanlarda yokmuş gibi davranırım, tek kelime etmem

Sabah işe bırakırken atıştık. Sabah o sinirle bi mesaj attım cevap da yok. Görür o gününü! Aramadım sormadım ama akşam buz gibi olmayı düşünüyorum. Ben de küserim senin gibi. Ama yemek hazırlıyorum mutlaka. Ne bileyim, belki yiyince kafası çalışır özür diler :KK70:
Tok olunca olaylar daha güzel çözülüyor katılıyorum buna

Biraz geçtikten sonra ya o ya ben özür diler öpüşüp koklasiriz.en ciddi tartışmada bile böyle olur lakin benim bir kızım var ve en küçük tartismada n çok etkileniyor.o yüzden adamla rahat rahat ne kavga ne tartışma yaşayabiliyordu.hararetli bir tartismada bile hemen tepki gösteriyor
Ona çok üzülüyorum.kocam olgunlaştı haksızlık yapmadığı surece onu affediyorum
Haksızlığa tahammülüm olmuyor.

selamlar bayanlar evliliğimin 8. yılındayım. Eşim kolay kolay küsen biri değil genelde ben konuşmuyorum büyük bir tartışma olduysa . Çok çabuk parlayan asabi bir tip kendisi ne zaman kızacağı neye parlayacağı belli olmuyor önceki gün küstük akşam yemek hazırlamadım sabah kahvaltı hazırlamadım gün içinde bişey için aramıştı özür dile affedeyim dedim sorun halloldu ama akşam yine tartışma ve sebep ufacık bişey şuan yine konuşmuyorum .. Bu durumlarda nasıl davranmalı diye size sormak istedim ayrı yatmak akşamları ayrı odalarda takılmak onu umursamamak akşam yemeği yapılsa da sabah kahvaltı hazırlamamak Sizde durumlar nedir küsken nasıl davranırsınız
Düzenleme ; bazı arkadaşlar yukarda yazdıklarımı yaptığımı var sayıp yorum yapmış ben bunlardan hangilerini yapıyorsunuz yada yapmak dogrumu sizce tarzında yazdım . Ben yatağı ayırmam ama arka mi döner yatarım .. Genelde de yemeği aksatmam yaparım çok çok canım sıkkınsa yapmam..

Tartışmanızın detaylarını bilmediğim için tam bir şey söyleyemiyorum o yüzden mesela şöyle bi olay olmuştu o yüzden kavga etmiştik eşimle gibi bi örnek verebilirseniz eğer daha çok yardımcı olmaya çalışırım size..Onun dışında ben de burda bi bayanın dediğine katılıyorum trip vs atılması pek hoş değil eşinizi karşınıza alıp ona neden kırıldığınızı veya kızdığınızı düzgün bir üslupla anlatırsanız bence anlayış gösterir ardından da özür diler gönlünüzü alır diye düşünüyorum.Yani özür dile affedeyim demenizi ben çocuksu buldum sonuçta 10 yaşında ufak çocuk değilsiniz ikiniz de yetişkin insanlarsınız konuşarak halledebilirsiniz.Ama bu tartışmanın boyutuna da bağlı bi durum yani tartışma esnasında size ağzına geleni söylüyor mu eşiniz ne biliyim ağır küfür,hakaret vs falan bu gibi şeyler var mı?Yani bu şekildeyse böyle adama isteğiniz kadar konuşun derdinizi anlatın anlamaz o da ayrı bi konu. :KK43:

küssem bile sofrayı hazırlarım senin yaptığın çok abartı geldi bana

adam başını alıp gidebilir bile uzun süre bu muameleyi görürse

Yemek yaparim ama sofra hazirlamam.
Esim yemek yemez. Cay icer biskuvi yer falan. Sonra sigara kullanma aliskanligi olmadigi halde ustuste sigara icmeye baslar. Agzina lokma koymaz. Bitkisel hayata girmek uzereyken benim zorla azarlayarak yemegi yedirmemle kuslugumuz son bulur.
Cocuk gibi her kuslukte bu oluyor rutine bagladi adam.

Küserim, yatağı ayırırım, ayrı odalarda takılırım, yemek yapmam zaten yemek yapmak asli vazifem filan değil yani gönlüm hoşsa yaparım. Hep o haklıdır zaten, asla hatasını kabul etmez. Ben sinirlendirmişimdir, ben yapmışımdır ben etmişimdir. O yüzden gayet de iki ev arkadaşı gibi takılıyoruz bu durumdan o rahatsız olmadığı sürece ben hiç rahatsız olmam. Barışınca da deli gibi özlemiş oluruz :) kimisine göre bunlar yanlıştır ama evlilik karşıdaki insana göre şekilleniyor. Bende isterdim hemen barışmayı ama ilk adımı atmaktan bıktığım için akışına bırakıyorum

Yemek yapar sofrasını hazırlarim. Ama onunla birlikte yemem.
Tek başına yer. Ben onun olduğu odada durmam. Kendimi yatak odasına kapatırım gelip af dilemesini beklerim.

Bazen yemeğe dokunmadan gelir. Bazen öküz gibi yer sonra gelir bazen anca uyumaya gelir :63:

Ne kadar geç gelirse o kadar uzun sürer gönlümü alması ama keyfi bilir valla..

X