- 30 Aralık 2010
- 347
- 199
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iste bu yüzden küsken napıyosunuz diye soruyorum ki bende uygulayım diye adam sürekli evde cıplak geziyim mutfak mı toplancak evmi temizlencek hic umrunda degil bu sinirden bi is yapamıyorum mesela aksam iste gidicek 7 de 7 ye kadar yanında yatırıyo beni sen yanımda kalkma diyo normal degil yanii ishal olmaktan bagsur olmaktan bıktım inan suan öfkemden deliricem simdi yine kavga ettik ben hergün seninle ugrsamam be adamhergün 2-3 kere derken
iflahı kurur adamın
tanımıyorum valla canımAysenaz22 Azis bilir misin? Neden de seni buralarda görünce o insan geliyor aklıma:) konuyla alakası yok ama...
valla bagrıyom cagrıyom kendi kendine yap diyorum bagzenadam hiç takmıyo yani senin küslüğünü tribini e sende napıyım bari sevişeyim mi diyosun
iste bu yüzden küsken napıyosunuz diye soruyorum ki bende uygulayım diye adam sürekli evde cıplak geziyim mutfak mı toplancak evmi temizlencek hic umrunda degil bu sinirden bi is yapamıyorum mesela aksam iste gidicek 7 de 7 ye kadar yanında yatırıyo beni sen yanımda kalkma diyo normal degil yanii ishal olmaktan bagsur olmaktan bıktım inan suan öfkemden deliricem simdi yine kavga ettik ben hergün seninle ugrsamam be adam
iste bu yüzden küsken napıyosunuz diye soruyorum ki bende uygulayım diye adam sürekli evde cıplak geziyim mutfak mı toplancak evmi temizlencek hic umrunda degil bu sinirden bi is yapamıyorum mesela aksam iste gidicek 7 de 7 ye kadar yanında yatırıyo beni sen yanımda kalkma diyo normal degil yanii ishal olmaktan bagsur olmaktan bıktım inan suan öfkemden deliricem simdi yine kavga ettik ben hergün seninle ugrsamam be adam
yaaa dalga gectin ama yasaayn bilirrishal basur
sürekli cıplak durmaktan (( inan sinirden aglıyroum yaniisormaya korkuyorum da ishal ve basurla ne ilgisi var ki
yaaa dalga gectin ama yasaayn bilirr
sürekli cıplak durmaktan (( inan sinirden aglıyroum yanii
sürekli cıplak durmaktan (( inan sinirden aglıyroum yanii
Trakyalı olunca sen ondan aklıma gelıyor.tanımıyorum valla canım