eşinizle kavga sonrası nasıl davranıyosunuz

Aysenaz22 Azis bilir misin? Neden de seni buralarda görünce o insan geliyor aklıma:) konuyla alakası yok ama...

GençlerEn Büyük KK bence adam bunu artık bi fantazi haline dönüştürmüş bu karşı taraf için çok yıpratıcı olabilir. Yani bence tatlım ne yap et kavga sonrası senin gönlünü alması için ona zaman tanı rica et ama bu saatler olmasın çünkü anlaşılan eşine göre önce savaşma sonra sevişme :KK48: senin gönlünü alsa 2 dk da belki devamı senin için de cazip gelecek :oops:

hergün 2-3 kere derken :KK57:

iflahı kurur adamın
iste bu yüzden küsken napıyosunuz diye soruyorum ki bende uygulayım diye adam sürekli evde cıplak geziyim mutfak mı toplancak evmi temizlencek hic umrunda degil bu sinirden bi is yapamıyorum mesela aksam iste gidicek 7 de 7 ye kadar yanında yatırıyo beni sen yanımda kalkma diyo normal degil yanii ishal olmaktan bagsur olmaktan bıktım inan suan öfkemden deliricem simdi yine kavga ettik ben hergün seninle ugrsamam be adam

Allah kolaylık versin
Biz kavga edince ben surat asarım oasar. Ben dayanamam yumuşarım o yumuşar. Konuşur hallederiz. Günlerce sürmez.
Ama ben adım atmazsam atmıyor artık. Eskıden peşimden koşardı.

Sizin durum biraz farklı. Kırgınken girişmez öyle işlere.
Demek ki gönlün olmuş olmamış pek önemi yok eşin için. Bu da onun yapısı demek ki.
Ya bu deveyi güdeceksin yada nerde nasıl davranmalı öğreteceksin.

adam hiç takmıyo yani senin küslüğünü tribini e sende napıyım bari sevişeyim mi diyosun

iste bu yüzden küsken napıyosunuz diye soruyorum ki bende uygulayım diye adam sürekli evde cıplak geziyim mutfak mı toplancak evmi temizlencek hic umrunda degil bu sinirden bi is yapamıyorum mesela aksam iste gidicek 7 de 7 ye kadar yanında yatırıyo beni sen yanımda kalkma diyo normal degil yanii ishal olmaktan bagsur olmaktan bıktım inan suan öfkemden deliricem simdi yine kavga ettik ben hergün seninle ugrsamam be adam

ishal basur o_O

sormaya korkuyorum da ishal ve basurla ne ilgisi var ki :KK57:

Ben yanaştırmazdım yanıma.
Benim kırgın oldugum ve illa ki istekliyse odun gibi durur onu da nefret ettiririm. :stop::KK34:

X