• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Eşinizin varikosel ameliyatından sonra hamile kalan

55seyda55

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
829
19
118
Samsun
arkadaşlar eşim ameliyat oldu damar genişlemesinden ve 3 ay sonra tekrar sonuçlarına bakılacaktı 3 ay oldu ve eşim bugun doktora gidicek çok heyecanlıyım bakalım sonuçlar nasıl cıkıcak.eşi ameliyat olupta hamile kalanlar varmı? bizimki 3,5 ay oldu ama bende birsey yok henüz tahlilrde onemli tabiki bakalım ne olucak

canım 6 aya kadar bekleyın dıyor doktorbenım esımdede varıkosel cıktı amahenuz amelıyat olmadı bıraz beklıyelım dıyoruz

canım 6 aya kadar bekleyın dıyor doktorbenım esımdede varıkosel cıktı amahenuz amelıyat olmadı bıraz beklıyelım dıyoruz

benim eşimde olmuştu ameliyattan hemen sonra ilk üçayda iki kez hamile kalmıştım ilki düştü ikincisi şimdi bir yaşında:21::21::21::21::21::21::21::21::21:

allah bagışlasın
üç ay gecmeden mi hamile kaldınız
benim 3,5 ay oldu eşim bugun sonuçlarını alıcak o ameliyattan sonra sperm sayısının daha da düşmeside görülüyormuş dün tahlil verdi bugun sonuçlar çıkıcak

eşim 10 ay oldu varikoselden ameliyat olalı ama ben ala hamile kalamadım bu aralar keçi boynuz içiyor eşim inş olur bebegim olmdıgından çok mutsuzum

eşim varikoselden ameliyat oldu ve ameliyattan 4aydan sonra ben doktora göründüm yumurtalıklarımın yavaş çalıştığını söyledi doktorum bende bir ay tedavi sonucu hamile kaldım şuanda 27 haftalık hamileyim

Back