Eşinizin Sizden Zayıf Olması Sorun Yaratıyor mu ?

ZeytinKek

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
3.183
1.093
373
Eşim sadece 60 kg. bende son tartıldığımda 55 olmuşum. Haliyle eşim benden uzun olduğu için daha zayıf görünüyor. mirmirmirmir Doğumdan sonra bu duruma birazcık daha fazla takmıştım. Bazen yan yana durduğumuzda keşke biraz kilo alabilse diyorum o zaman daha uyumlu mu görünürdük acaba .. Erkekler 30 yaşından sonra daha güzel kilo alıyorlarmış , bakalım 2 senesi kaldı 30 'una. kaydirigubbakcemile3 Hayır yani onun yanında bende zayıf görünücem diye çaba sarfediyorum ve bu kolay olmuyor .. Tatlıları yapan benim ama götüren O :bbo:

doktor yardımı almayı deneyin.. olması gereken kilonun altındadır bahsettiğinizi göre...

Allah iyiliğinizi versin konuyu nereye getirmişsiniz . . CADIARZU Eşimin boyu 1.70 kilosu ona göre normal ve çok sağlıklı !! Tabii bana göre zayıf olduğu için biraz takıyorum . şöyle 65 -67 olsa daha iyi olurdu .. Yan yana daha uyumlu olurduk :roflol:

bayan ile erkeğin vucut yapıları farklıdır arkadasım..
siz esınızden ne kadar zayıf olursanız olun ,vucut yapınız eşinize gore daha şişman duracaktır..

benim 1.82 boyum var 66 kıloyum ,eşim 1.87 ve 80kılo ama ben ondan daha sisman gozukuyorum bu bir gercek , benım 60-55 gibi bir kılom olacakkı ancak onunla aynı olurum..

sonuc: erkek ile bayanın vucut yapıları farklı olduguna .. kılo ve boy ile pek kıyaslama yapmamak gerek..

Yani bir konu açtığıma beni pişman ettiniz :umursamaz: Ben bilmiyordum unutmuşum erkeklerin kalçası ve göğüslerinin olmayışını vücut yapılarımızın aynı olmayışını ben bilmiyordum kaydirigubbakcemile3 Hayır birisi de demez mi ( yiyor yiyor adam tığ gibi yapan benim zorunlu olarak aç kalması gereken de benim ) demez mi yaaa. kafamçokkarıştı Ben eşime diyorum senin metabolizman inkarcı görende karısı iyi bakmıyor der diyorum gülüyor .. Offff gerdiniz benii yaaa Yiyen O aç kalan benim , yine de ondan tombul görünüyorum . benneyaptımki neyse öpüyorum hepinizi .. opuyorumnanaktan

unuttgunuz ve bılmedıgınız bir sey daha soyleyecegım şimdi size ..

Burası Evlilik Hazırlıgı Topiciği ... <= göruldugu uzere..

bunu bilerek bu foruma yazmak nasıl bir duygu cidden merak edıyorum..

unuttgunuz ve bılmedıgınız bir sey daha soyleyecegım şimdi size ..

Burası Evlilik Hazırlıgı Topiciği ... <= göruldugu uzere..

bunu bilerek bu foruma yazmak nasıl bir duygu cidden merak edıyorum..

Arkadaşım inanır mısın ben bunu hiç fark etmemiştim .. Sohbet bölümünü görünce yazıverdim .. Kimse kusuruma bakmasın .. yerimseniben

Arkadaşım inanır mısın ben bunu hiç fark etmemiştim .. Sohbet bölümünü görünce yazıverdim .. Kimse kusuruma bakmasın .. yerimseniben

owww pardon sizi bilerek buraya konu açtınız sandım ,sizde kusura bakmayın lutfen.. yerimseniben

demek diğer Evlilik Hazırlıgıyla ilgisi olmayan konularda ,sohbet forumunu gören burada acıyor olmalı CADIARZU CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…