Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anketeşinizin/ sevgilinizin size ayak masajı yapması hoşunuza gidermiydi?
Asla ayağıma masaj yaptırmam asla çok gıdıklanırım çünkü ama omuzlarıma yaptırırım ve sırtıma bütün gün sandalye tepesinde oturunca çok ihtiyacı oluyor insanın bende ona yaparım
eşim süper masaj yapar ya anlatamam ayak masajını hamilelikte yapmaya başlamıştı süper oluyo ve eşim ayaklarıma bayılıyo 35 36 arası ayagım.minyatür ayaklım der ve öperde ben ayaklarıma çok özenirim acaip bakım yaparım
tam bi masaj delisiyim.
eşim de harika yapar..
hele bazen çok yorgun olurum,
duşun üzerine masaj yapar,ayaklarıma da yapar,
rahat uyuyayım diye..öyle zamanlarımda kıyamaz.tabi o da çok yorgun değilse..
valla ben hamileyim çalışıyorum.akşam eve gidince kocacım sağolsun bir güzel masaj yapar ayaklarıma:asigim:öle bir güzel uyuyorum ki ohhhkaydirigubbakcemile3
Strese, yorgunluğa, uykusuzluğa, baş ağrılarına,romatizma ağrılarını,kramplara ve çok şeye iyi gelirken ayak masajını yaptırmamak anormallik olurdu herhalde..
"Ben çok yoruldum mahvoldu ayaklarım" dediğimde gel ovayım derse eşim asla geri çevirmem