Esinizin sabaha karsi eve geldigi oluyormu?

Bende sinirlenirdim ya bide geliyor geri gidiyor oyle mi valla artik herseyi soyler onu evden ciktigina pisman ederdim bu ne yaa zaten sinirliyim suan nedir bu eslerden cektigimiz
Daha ben demeden kendi soyledi eve geldim uyuyordun geri ciktim kösede bekliodu arkadasim dedi. Ya o saatte sen eve geldiysen esinin yanina uzanirsin. Daha geri cikip gidio

Yurtdisinda buyumus yetismis gencler esikin arkadaslari aileleri tabikide var ama o kadar cocuklarina karismiyorlar. Onlarida gorurum evlendiklerinde simdi bekarlar tabi esimi arada cagiriolar ama b..k cikariolar sabaha kadar tutulmaz disarda evli adam

Gündüzler geceler çuvala mı girdi de sabaha karşı geziyor. Benim bildiğim o saatte ya içilir ya pavyona gidilir. O saatte açık olan bar ve pavyondan başka ne vardır? Bara gidiyorsa en azından nerede olduğunu bilirsin. Şurada oturuyoruz der ayda yılda bir yapılabilir. Ama sabaha kadar nerede olduğu bilinmeyen eşe kapı bir güzel kilitlenebilir.

Ickisi falanda yok cok sukur ama sabaha karsi gelmesini istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…