- 3 Kasım 2012
- 1.582
- 265
- Konu Sahibi miniksercem000
Yerinizde olsam izin vermem buna yılanın başını küçükken ezeceksiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AynenValla benim ki su saatte evde olmasin kapiyi acmam oda bunu biliyo..arkadalaryla da bulussa ennnnn fazla 1.30 a kadar eve geldi geldi..gelmedi biliyo ne olcani..
Siz de uyarin tatli br dille, istedigi kadar iyi olsun sadik olsun, bu saatte gidebilecegi yerler belli
Hahaha ayyy ne guldumValla bizim aşşa mahallede bi teyze vardı. "Erkegin boynundan dasmayı, ç*k*nden vajinayı eksik etmeyecen, yoksa uççarr gidder.." derdi. Biraz yumuşak hali bu tabi
Ne kadar doğrudur bilemem, ben o kadar kısıtlamıyorum.
O teyze hayatı çözmüş.Valla bizim aşşa mahallede bi teyze vardı. "Erkegin boynundan dasmayı, ç*k*nden vajinayı eksik etmeyecen, yoksa uççarr gidder.." derdi. Biraz yumuşak hali bu tabi
Sen haklisinda 1 hafta evdeydi izinliydi Allahin gunduzleri cuvalami girdi öglen gidip sabaha karsi geliyorEvliligimde en hassas oldugum konu eve gec gelme olayi esim dun baliga gitti haberde verdi saat 10 da geldi kendimi tutup olay cikarmayim diye yorgunum deyip yattim cok geriliyorum bu konuda cok hassasim bence ev dingonun ahiri deildir tabi ciftler ayrida gezer disari cikar bazen gecte gelir ama ayda bir gun gec gelmesi yeterli misal...oyle her hafta olunca ben dert sahibi oluyorum aksam hava kararinca evde deilse sinirim bozuluyo ama o benim cocugum deil esirde deil diyorum huzursuzluk cikmasin diye tutuyor kendimi oda saat en gec 11 de gelir oda haftada 1 gun bazen 15 gunde 1 o bile yipratiyo benide napcan iste ne demisler SOYLESEN GECIM OLMUYO SOYLEMESEN ICIN ALMIYOR
Daha idrak edemiyor bekar degil artikGece asla cikmaz , kaldiki sen hamilesin cikmamasi gerekiyor..
Ben ona soyledim arkadaslarinla cikmana karsi degilim ama bekar degilsin herseyin bi saati varCanım kendini üzme bunun yüz vermekle ilgisi yok bu tamamen kişilik meselesi. Herif düşüncesizse beş yaşında çocuk değil ki kızıp evde oturtasın, hergün hır gür ettiğinle kalırsın düzelmesi tamamen kendi istemesine bağlı. Benim eşim çıkmaz tek başına mesela.Arkadaşları akşam 8 de çiğ köfteye semavere çağırırlar eşli değilse gitmez, zorla bir iki sefer gönderdim 12 yi bulmadı gelmesi. Ama başka konularda da aşırı anlayışsız kavgacıdır. Dört dörtlük olmuyorlar işte ve düzeltmeye çalıştıkça inan ki değişmiyorlar ancak kavga etmekten saygı bitiyor daha kötü oluyor. Bırak ne hali varsa görsün
Teyzenin dedigi dogruda her istedikleride olmaz sonra tepemize cikiyolarValla bizim aşşa mahallede bi teyze vardı. "Erkegin boynundan dasmayı, ç*k*nden vajinayı eksik etmeyecen, yoksa uççarr gidder.." derdi. Biraz yumuşak hali bu tabi
DIscosu fln yokerkek erekege discoya gitmedilerse sorun deil herhalde
nerye gittiigine ve gitme SIKLIGINA BAGLI BENCE sorun olupp olmadigi
ha benimki çikarmi dersen çikmaz
Olması gerekenlerle olanlar farklı olabiliyorBen ona soyledim arkadaslarinla cikmana karsi degilim ama bekar degilsin herseyin bi saati var
Ben dedim senin yerine suanda bu saatte ben disarda olsaydim? Bana dedi yarinda sen cik. Dedim sorumun cevabi bu degil hem cikmicami biliyosun. Sonra dedi tamm birazdan gelicem dedim 5 oldu gelme gez dahaKafani karistirma cogu erkek cikar disari gizliden hareketlerini takibe al.Disari ciktigi icinde kendini suclama.Bi cok erkegin agzinda sakizdir evde huzurum yok,kafa dagitmaya ihtiyacim var vs.vs.Ama kendi hareketlerine dikkat etmez bencilliklerinden ödün vermezler.Cunku bizim kafa dagitmaya ihtiyacimiz yok.