Esinizin morali bozuk yada sinirli, nasil teselli edersiniz?

ben de aynı bebek muamelesi yaparım ek olarak eşim masaja bayılır gerginken, bi de masajı yapılırsa çabucak gevşer.....

siz onu teselli etmek istemiyorsunuz aslında..
ona size davranmasını istediğiniz şekilde davranıyorsunuz...
erkekler farklı...
bırakın sorununu kendi çözsün... onlar yardım istemezler... onlar teselli istemezler.. bu hepsine ait genel bir durumdur...
ya çözüm çok basit de olsa söylemeyin hiç bir şey... o anlatana kadar bir şey sormayın...
evli olmak birbirilerinin yaralarını üstlenmek değildir... yapmayın bunu...

ben önce biraz beklerim eğer kendi anlatmassa.konusalımmı diye ben teklif ederim eşimde hemen anlatır zaten.birlikte sorunlarını konusup çözmeye çalışırız

Pek bize yansıtmaz yasıtsada
soruyorum neyin var diye
bişi yok boşver iyim der geçiştirir
bazen artık sormuyorum susuyorum
çünkü paylaşmıyorki benimle :gitme::gitme:

henüz evli değiliz ama evli olsakda aynı şekil yaklaşırdım yani hep yanındayım bitanecik aşkımın zaten o üzülünce bende üzülüorum doğal olarak moral verici şeyler söylüorum o zaman morali biraz da olsun düzelio teşekkür edio yanında olduğum için bende aynıyım ama moralim bozukken ilk ona söyleyesim gelio o da saolsun hep destek olour bütün üzüntümü kederimi unuturum Allah bozmasın inşallah ama yani insanında morali bozukken en çok sevdiğinin yanında olmasına ihtiyacı var ki zaten:asigim:

Genelde susmayı tercıh eder. Uzerıne gıtmemden hoslanmaz. Uzanıp, dusunmek ıster.

ıs ıle alakalı oldugunu bıldıgım vakıt, bır kac kez anlatmasını ısterım. Anlatmazsa rahatt bırakırım. Bır muddet sonra ya kendısı anlatmak ıster ya da eskı nesesıne doner.

Eşimle günicersinde her fırsata diyalog kurduğumuz icin bîlmedîgim bir sorunu olmaz bu yüzden ögrenmemede gerek kalmaz sorunu .. Eğer gerginse yemek yediririm !! zaten ac oldugunda gün içerisindeki sıradan birşeye bile sinirlenir bende bunu çözdüm yemek yediiginde düzeliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…