eşinizin favori kadınları

sofiazana

tırsa quneeeyeee..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
32
2
hepimizin sevgilisinin bize asık olsalar bile mutlaka favori kadınları olur hayatında. mesela kızıl saclı kadınlar .. mavi gözlü sarısınlar. bronzlar vs. sizde de bu yuzden tedirginlik varrr mııı ?

Yok... Niye olsunki... Beni beğenmiş tipi benmişim ki beni almış...

off neden boyle yapıyorum ustelık onca işim varken. bunları nıye dusunuyorm kızlar ya. son zamanlarda cok yakın bi arkadasımın basına bı olay geldi belkı cok etkılendıgım ıcın sacmalıyorumdur ıste.. konuyu sizinle paylasıcam.

Bu ne yaa, nebicim kadinlarsiniz siz( tepki gosterenler). Kadin kadinin dusmani degil en yakini olmali. Kizcagiz yardim fikir almak istemis kizi yerin dibine sokmussunuz. Boyle insanlardan nefreeeet ediyorum off Allah im sukurler olsun beni boyle insanlardan hep uzak tutuyor. Alhamdulillah.

Soruya gelince kuzum sende bir annormallik yok tabikide kizilsacli bayanlar daha cekici olur normalde benim de saclarim kizildi sarapkirmizisi simdide siyaha boyadim ki siyahda cekci bir renktir ben kendime bu renkleri cok yakistiriyorum tenim beyaz oldugu icin. Ama simdilik siyaha dondum tekrar bikana kadar sonradan yine kizila donucegim sirf adamlari etkilemek degilde cok bgendim bi renk oldugu icin. Ama en onemlisi sevgilinine guvenmen lazim. Onun kizlara bakmayacagindan emin olman lazim. Yoksa bir erkegin cekici bir kadina bakmamasi mumkundegil ha Allah yolunda giderse tabikide bakmaz. O yuzden ben hicbir adama guvenmiyorum birtekAllah in yolunda giden kardeslerimize guvenebilirim hic dusunmeden. Canim korkma sevgilin baksada o kaybetmis olur uzulme tamami kocaman opdum sana yazilanlarida takma. Midembulandi :) kiskanckadinlar.

konu sahibi artık yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…