Anket Eşinizin dininize düşkün biri olması,sizin için ne kadar önemli?

eşinizin dininize düşkün biri olması,sizin için ne kadar önemli?

• aman beee yakisikli ossun brad pitte benzesin yeter..

OY: 0 0,0%
  • parasi olsun banane banane..

OY: 1 0,6%
  • arada bi aklina gelsin yaa nolcekki..

OY: 6 3,4%
  • yaa sevdikten sonra isterse gayri müslim ossun ne yazar ask lazim ask ask..

OY: 32 18,3%
  • muhakkak dinine bagli inancli biri olsunki banada bilmediklerimi ögretsin

OY: 136 77,7%

• Ankete Katılan
    175
mesela sıklar soyle olabılır
1-benım ıcın onemlı degıl
2-bu konu benım ıcın onemlı dıkkate alırım
3-aynı dınden olalım yeter
4-farklı dınlerden de olablırız onemlı degıl

yaa sevdikten sonra isterse gayri müslim ossun ne yazar ask lazim ask ask.. bu şıkkı işaretledim zaten iki şık vardı diğeri "muhakkak dinine bagli inancli biri olsunki banada bilmediklerimi ögretsin " bu bana göre değil,bilmediklerimi ben araştırıp öğrenebilirim.......

soru çok açık aslında anlaşılmicak bişey yok,
yoksa bende bi anormallik mi var yavkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

yok bence de çok açık bi soru niye anlaşılmadıkaydirigubbakcemile3 isterim buldum da çok önemlidir bu napıcam bihaber olanı ye iç gez nereye kadar:Saruboceq::Saruboceq:

Tabiki önemli:ecrin_bebek:
Din insanın yaşam tarzını belirler
Eğer eşinde dine önem veriyorsa ilgi alanlarınız bile aynı olabilir....
Ama farklı dinden olursa yada müslüman ama dine önem vermezse bir sürü sorunlar çıkar bence...
Dinle alakası olmayan kişiyle benm işim olmazz :delphin:

Ablam eniştem fazla dinle ilgilenmiyo diye çok üzülüyo mesela hep o alıştırmaya çalışıyo şimdiden bu konuda çok yıprandığını söylüyo :gitme:

Birde Allah inancı yoksa zaten o kişiye aşık olamam kiii yasakkelime
Ama diyelim farklı dinden fakat dinine çok bağlı biri o zaman napardımkiii acaba diye düşündüğüm oluyooo fisfisfis
Hani müslümanım deyipte müslümanlıkla alakası olmayanlardan daha iyidir herhaldeeefisfisfis

Son düzenleyen: Moderatör:
Dininne düşkün biri... CADIARZU istemem...
Benim için her şeyin aşırısı sorun teşkil eder.Önce insanlığı,huyu,suyu,bana ve hayata bakış açısı önemlidir benim için.Dini bir kıstasım yok yani.Yüreği temiz olsun yeter. opuyorumnanaktan

Tabiki önemli:ecrin_bebek:
Din insanın yaşam tarzını belirler
Eğer eşinde dine önem veriyorsa ilgi alanlarınız bile aynı olabilir....
Ama farklı dinden olursa yada müslüman ama dine önem vermezse bir sürü sorunlar çıkar bence...
Dinle alakası olmayan kişiyle benm işim olmazz :delphin:

Ablam eniştem fazla dinle ilgilenmiyo diye çok üzülüyo mesela hep o alıştırmaya çalışıyo şimdiden bu konuda çok yıprandığını söylüyo :gitme:

Birde Allah inancı yoksa zaten o kişiye aşık olamam kiii yasakkelime
Ama diyelim farklı dinden fakat dinine çok bağlı biri o zaman napardımkiii acaba diye düşündüğüm oluyooo fisfisfis
Hani müslümanım deyipte müslümanlıkla alakası olmayanlardan daha iyidir herhaldeeefisfisfis

alkisalkisalkis

aynen katılıyorum Allah inancı olmayan birine aşık olmam bende...Allah inancı kuvvetli olan sözde değil tabi gerçekten inanan insan sabrıyla anlayışıyla evinede huzur mutluluk verir...

bende eşimin dinine düşkün olmasını isterim çok şükür öyle.ama benide teşvik etmesini isterim her zamanda söylerim sen bana şöyle yap dediğin zaman daha çok yapmak isterim derim.

bende eşimin bana bişeyleri öğretmesini dinine düşkün olmasını isterdim ama malesef eşimin bilgisi okadar azki.....

allahtan korkması lazım,allahtan korkmayan insanın herşey yapabileceğine inanıyorum....
bana öğretmesin ben kendim öğrenirim....
çok şükür benim eşimde yeteri kadar inançlıdır....

ben eşimden daha dine düşkünüm sanırım, tabi Allah bilir de..
ama o daha düşkün olsaydı bana öğretseydi ne bileyim sabahları namaza uyandırsaydı beraber kılsaydık, beraberce kitaplar okusak öğrenseydik keşke. üzülüyorum :çok üzgünüm:

Açıkçası dinine düşkün olup olmaması önemli değil...Farklı dinden olup olmamasıda önemli değil...
Benim için önemli olan ;sevgi, saygı, sadakat, dürüstlük ve aşktır.
Sonuçta herkes kendinden sorumlu...

Back