- Konu Sahibi minik kuslarim
-
Benim eşim bir kaç yıldır takmıyor,
kilo aldıktan sonra çıkardı,
Bence çok önemli değil takması,
Elinde alyansı olupta ne cevizler kıran erkekler var,
İnsanın içindedir herşey, aldatacak adam öyle yada böyle aldatır,
çıkarır yüzüğü o kadar,
Yüzük herşey değildir
ben evli diilim ama kesin taktırırım.. bi ara ağzımı yokladı ameliyata yüzükle giremem ki gibilerinden, ben de girerken çıkarır çıkarken takarsın dedim.. sustu.. hihoyyyt
aaaaaaaaa sekerım kız ben ona ıkı cocuk dogurdum kesıldım bıcıldım sıstım pıstım mutasyona ugradım resmen.o benım ıcın bır parmak feda edemeyecekse hıc durmasın yanı yanımda:roflol::roflol:Kız adamın parmağı gitmiş sen hala yüzük derdindesin ha...:mymeka
Senin yanında taksa bile dışarıda çıkarıp cebine atabilir. O yüzden yüzük diye tutturma bence. Can acısı çekilmiyor valla...:1no2
Benim eşimde çıkarmaz parmağından, demir kapıya parmaklarını sıkıştırmış yüzük resmen ezmiş parmaklarını gidip değiştirdik bizde, ama bazen öyle işleri oluyorki avucunun içi nasır tutup kanıyor baktım herif hala çıkarmıyor tuttum ben çıkardım. Acı çekmesinden iyidir. Nasıl olsa evliyiz herkes tanıyor benim için yüzük sorun değil yani.
Ama ben yüzüğüm olmadan kendimi boşta hissediyorum o ayrı..:1closedeyes:
alyansımız sadece ilk evlendiğimiz sıralarda parmaklardaydı şimdi ne o takıyor ne de ben...ne o bana sordu ne de ben ona mevzu bile olmadı aramızda önemli olmadığını düşünüyorum evliliğe saygıyla falan da ilgisi yok bence sadece bir ayrıntı ve bir aksesuar...
sizin fikrinize saygı duyuyorum ama ben böyle düşünmüyorum takmalı
bende takarım eşimde eşimin işi biraz ağır iş makineleriyle uğraşıyor çalışırken şıkartır elimakineye takılmasın diye işi bidincede takar demek ben dakıcam eşim takmicak oyarım nu:jeyyar:klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?