- Konu Sahibi esraylmz03
çok ilginç. benimkilerde sürekli övme halinde. sanki ben yıllardır evli olduğum adamı tanımıyorum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar baslıktada belirttim soru mu benim esimin ailesi eşimi sürekli bana benim aileme baskalarına kötülerler mesela eşimin bi ara uyku problemi vardı sabahları erken kalkması gerekiyordu kayınpederim benim babamı arayıp işe gitmiyo bu çocuk demişti bu Arada eşim gayet iyi kazanan beri herşeyi kendi yaptı buna benzer Şeyler sizinkiler de de var mı
Aynen bende üvey esim heralde diyodum hatta müge anlıya cıkacagm gercek ailesini bulmak icin demistm:) aynen cnm bizde gorusmuyoruz kv siz bi logusa donemi cok lezzetli cok tatli oluyo Allahın sevgili kuluymuşun bak sanada nasip etmis:)Benim konumda da geçiyor bu biz eşimle görücü usulü evlendik. Daha yeni tanıştığımız dönemlerde bile kp kv sürekli eşimi kötülerdi acaba üvey mi diye bile düşündüğümüz oldu. onlar yüzünden nerdeyse nişanı bile atacaktım şükür ki evlenmişim. Şu anda da kv ile görüşmüyoruz
Canım benim teşekkür ederim yazdıklarım bana moral oldu :) hamile iken kapıdan kovan kv eve çıktığım gün geldi sütüm gitti o gece benim konu baya uzun ama şu an görüşmemek güzel inşallah böyle gider :)Aynen bende üvey esim heralde diyodum hatta müge anlıya cıkacagm gercek ailesini bulmak icin demistm:) aynen cnm bizde gorusmuyoruz kv siz bi logusa donemi cok lezzetli cok tatli oluyo Allahın sevgili kuluymuşun bak sanada nasip etmis:)
Ben okdr rahattim ki o dönemde halada görüşmüyoruz cok sükur ki Rabbime..