Eşinizin ailesi eşinizi kötüler mi

çok ilginç. benimkilerde sürekli övme halinde. sanki ben yıllardır evli olduğum adamı tanımıyorum...

benım anamda öle damat tarafını tutar ablamı atar,geçen yıne yaptı dünürünün yanında paraladım onu,korkusuna yanımda sesını çıkarmadı,

dünürünede dedimki sen kızlarını damatlarına savunuyon bizim saf anamda kızını kötülüyor,senın damatlar kötü kızlar iyi gelinler kötü oğullar iyi,kadında kaldı öle gık
vercen cevabı böle dangalaklara,ondan beridir laf edemez oldu,ailen bozsun sen ne biçim ınsansın oğlunu nasıl şıkayet edersin dedin

Kızlar baslıktada belirttim soru mu benim esimin ailesi eşimi sürekli bana benim aileme baskalarına kötülerler mesela eşimin bi ara uyku problemi vardı sabahları erken kalkması gerekiyordu kayınpederim benim babamı arayıp işe gitmiyo bu çocuk demişti bu Arada eşim gayet iyi kazanan beri herşeyi kendi yaptı buna benzer Şeyler sizinkiler de de var mı

Nişanlımın ailesi uzakta yaşıyor. Samimi değiliz hiç, öyle telefonda sık sık arayıp konuşmayız. Birkaç ay önce kayınpederim aradı, direkt "bizim oğlan savurgandır parayı elinde tutamaz, sen onun maaşından al, kenara altın yap biriktir" dedi bana, ben şok:KK57:

Ne diyeceğimi bilemedim ama ondan sonraki aylarda bu beni çok yıprattı. Sırf onlar öyle dedi diye nişanlıma para konusunda güvenmemeye başladım, bu da aramızı bozmaya başladı. Baktım olacak gibi değil, bir sonraki arayışlarında konu yine maddiyata gelince "siz merak etmeyin nişanlım işini bilir, hallediyoruz biz" dedim de sustular. Yoksa boş yere aramız bozulacaktı. Bu tür şeylerde eşin arkasında durmak çok önemli.

Benim bildiğim kv gelini istemez nişanlılıkta falan oğlunu eleştirir kötüler ki kız uzaklaşsın diye
Bunlar ayrı bir fragmanmış :KK70:

Hiç sormayın x çok hızlı Sürer bilmem ne bide uyarıyo eşim Gülüyor bide ne var ki ben dobra adamım bilmem ne deyip iyice saçmalıyo

Benim konumda da geçiyor bu biz eşimle görücü usulü evlendik. Daha yeni tanıştığımız dönemlerde bile kp kv sürekli eşimi kötülerdi acaba üvey mi diye bile düşündüğümüz oldu. onlar yüzünden nerdeyse nişanı bile atacaktım şükür ki evlenmişim. Şu anda da kv ile görüşmüyoruz

Bnm esimin aileside tanidigim gunden beri esimi hic övmediler bana hatta esimin oglan kardesini daha cok övdüler..nisan hazirliklari yapilirken anneme parasinin kiymetini bilmez hatta hepimizin icinde parani yetiremezsen bizden isteme hee dedi catlak kadn..
Esim nasil bozulmustu..
Hatta hep x sinirlidir kardesi sakin
X hep bizi yedi kardesi hali aldi bize falan:):)
Bu arada esim memur kardesi okumamis lise terk yedi dedikleri de dersaneye gitmis esim okula giderken aldigi harcliklar digeri okumams calisms ya para almamis:):)
Bu arada 3.5 yıl oldu ben kv ve kb karaladigi hic biseye rastlamadm esimde:)
Hatta annem x gibi bi oglum olacagini bilsem abine kardes yapardim der hep:)
Adaletin bu mu dunya misali böyle bi insana böyle bi aile..:KK43:

Benim konumda da geçiyor bu biz eşimle görücü usulü evlendik. Daha yeni tanıştığımız dönemlerde bile kp kv sürekli eşimi kötülerdi acaba üvey mi diye bile düşündüğümüz oldu. onlar yüzünden nerdeyse nişanı bile atacaktım şükür ki evlenmişim. Şu anda da kv ile görüşmüyoruz
Aynen bende üvey esim heralde diyodum hatta müge anlıya cıkacagm gercek ailesini bulmak icin demistm:) aynen cnm bizde gorusmuyoruz kv siz bi logusa donemi cok lezzetli cok tatli oluyo Allahın sevgili kuluymuşun bak sanada nasip etmis:)
Ben okdr rahattim ki o dönemde halada görüşmüyoruz cok sükur ki Rabbime..

Aynen bende üvey esim heralde diyodum hatta müge anlıya cıkacagm gercek ailesini bulmak icin demistm:) aynen cnm bizde gorusmuyoruz kv siz bi logusa donemi cok lezzetli cok tatli oluyo Allahın sevgili kuluymuşun bak sanada nasip etmis:)
Ben okdr rahattim ki o dönemde halada görüşmüyoruz cok sükur ki Rabbime..
Canım benim teşekkür ederim yazdıklarım bana moral oldu :) hamile iken kapıdan kovan kv eve çıktığım gün geldi sütüm gitti o gece benim konu baya uzun ama şu an görüşmemek güzel inşallah böyle gider :)

var canım var tek değilsin benim esimide bana nisanliyken kotuluyolardi nasıl sevdin bunu nasıl aldın falan filan hic kafana takma bunları ailede başka erkek varsa esin daha atikse her konuda o yüzden kotuluyolar

X