- 26 Ocak 2012
- 2.305
- 565
-
- Konu Sahibi esraylmz03
yok tam tersi benim bildiğim kimse yoğurdum ekşi demezKızlar baslıktada belirttim soru mu benim esimin ailesi eşimi sürekli bana benim aileme baskalarına kötülerler mesela eşimin bi ara uyku problemi vardı sabahları erken kalkması gerekiyordu kayınpederim benim babamı arayıp işe gitmiyo bu çocuk demişti bu Arada eşim gayet iyi kazanan beri herşeyi kendi yaptı buna benzer Şeyler sizinkiler de de var mı
Kızlar baslıktada belirttim soru mu benim esimin ailesi eşimi sürekli bana benim aileme baskalarına kötülerler mesela eşimin bi ara uyku problemi vardı sabahları erken kalkması gerekiyordu kayınpederim benim babamı arayıp işe gitmiyo bu çocuk demişti bu Arada eşim gayet iyi kazanan beri herşeyi kendi yaptı buna benzer Şeyler sizinkiler de de var mı
Kızlar baslıktada belirttim soru mu benim esimin ailesi eşimi sürekli bana benim aileme baskalarına kötülerler mesela eşimin bi ara uyku problemi vardı sabahları erken kalkması gerekiyordu kayınpederim benim babamı arayıp işe gitmiyo bu çocuk demişti bu Arada eşim gayet iyi kazanan beri herşeyi kendi yaptı buna benzer Şeyler sizinkiler de de var mı
Buyuk büyüklüğünü bilmiyorsa oyle bur söylenir ki. Ohh ağzınıza saglik :)Benim eşimin aileside yapar. Bizim doğalgazımızla ilgili bir sorun vardı. Doğalgaz geç bağladı. Bağlanana kadar konuştu durdu bi işi halledemiyo diye. Sonuçta bi sıra var erken yaptırmak istiyosak rüşfet vermemiz gereliyodu.
Bi gün eşimin amcalarının yanında da kp im yine aynı şey için bi haltı beceremiyo diye atıp tutuyo. Eşim de yoktu ortamda ve ben daha 1 aylık evliyim. Pekte tanımıyorum kimseyi. Baba sen niye dert ediyosun iyiysede bize kötüysede bize. Koskoca insanlarız başımızın çaresine bakmayı biliriz. Lütfen uzatma bu konuyu dedim. Herkes sustu bana bakıyomeğer küçükler büyüklere laf söyleyemezmiş onlarda. İyikide demişim. O gün bu gündür benim yanımda atıp tutmaz.
Ay bana o kadar tanıdık geldi ki bu anlattığın. Evlenene kadar hiç bi doğru düzgün görüşme olmadı kp kv ile aramaz sormazlardı neyse evlendikten sonra aynen böyle her hareketini kötülemeler aşağılamalar tabi oğulları da onlara fırsat veriyodu arkasından bi sürü laf çekiştiriyodu resmen kp bana da akıl veriyordu şöyle yap böyle söyle.beni de ona kesiyomuş tabi ne adi karaktersiz insanlarmış babası ne ki danası ne olsun.kurtuldum hepsinden sonradan görme Görgüsüzlerden. Eğer eşin evine yuvasına sahip çıkıyosa boşver benim ki adam değildi herşeyi sözdeydi sözde dünyaları yakardı filan neyse çok var öyle dengesiz babalar kötülediği kendi çocuğu sonunu düşünmeden laf çıkmamalı ağızdan ama maalesefKızlar baslıktada belirttim soru mu benim esimin ailesi eşimi sürekli bana benim aileme baskalarına kötülerler mesela eşimin bi ara uyku problemi vardı sabahları erken kalkması gerekiyordu kayınpederim benim babamı arayıp işe gitmiyo bu çocuk demişti bu Arada eşim gayet iyi kazanan beri herşeyi kendi yaptı buna benzer Şeyler sizinkiler de de var mı