eşinizi tanimiyorsunuz

kk konularina bir goz at istersen. ilyastan baska erkek cikmamis karsilarina. neden diye dusun bakalim. sen tohumu ek vermezse toprak utansin der mevlana. ne ektinizki ne olmasini bekliyorsunuz. arkadas iki cocuk yapmis 8 yillik evli. anaaaa bu adamda kim taniyamadim diyor esi icin. sekiz senede adamin huyunu suyunu ogrenmemis ama iki cocuk yapmis. ooooo hoppala pasam malkara kesan. yazik degilmi cocuklara.
Biz diyoruz ankara, sen diyorsun gozun kara

Öf siz yeni politikayı da bilmiyorsunuz bu arada hanımlar
Artık boşanmak da pek kolay olmayacak
Mahkeme gereksiz görürse psikologla görüşmeye zorluyor
Kadının birine 1 yıl aile terapisi şartı koşmuşlar, rapor istiyorlar :KK47:
E beyini boşamak için deli olması lâzım:KK70:

Eeee başka ne yapmayalım bayan çokbilmiş atı alan Üsküdar'ı geçmiş sen neyin hocalığını yapıyorsun ki ??? 98 yaşına gelmiş 65 senedir sevdiğin mutlu bir eşin , yuvan mı var anlamadım yani !!!!
Ha bir de böyle konu açmak yerine konu ile alakalı topiklere yorum yapsan daha mantıklı ve vurucu olmaz mıydı diye sorasım geliyor :KK14::KK14:

Sevgi neydi, sevgi emekti, sevgi küçük sametin cemsite baba demesi, küçük silahını graw graw diye ateşlemesi idi, aile Samet Asya ve Cemsitti, peki ya İlyas, o yakışıklı ama hovarda erkekti, hepimizin hayatında bir İlyas olmadı mı, ahhhh aaahh :KK14::KK50:

ilyaslar yalnız kalmaya mahkum bu durumda

aysa iyi etti cemsiti seçti
emek veren yemeği de yer:KK53:

arkadaş hangi kapı açık kaldı 2 gündür cereyanda kaldık. Kazen bize sınav falan mı yapıyor, öyleyse biz sınavdan çakıyor muyuz, geçiyor muyuz?
yok bu bir sınav değilse bu gerçeküstülüğün bir açıklaması olmalı. kendimi midesine garip çipler yerleştirilen Neo gibi hissetmeye başladım. KK diye Matrix'e mi düştük ne yaptık?
cidden ne oluyor burada. biri açıklama yapsın bize. normal bir şey yaşamıyoruz. bu kadar üst üste gelmesi garip değil mi ya? kafamı laptopun arasına sıkıştırıcam yeter uleyn, biz de insanız, sabır denilen bir şey var yahu

İlyas kim :KK70: samet de kızmış bu arada :KK70:
7.jpg

işte sametin şimdiki hali karapara aşkta ömerin yengesi şuanda:KK53::KK70:

X