eşinizi tanimiyorsunuz

ee
bu bi kustahlik mi yoksa hadsizlik mi? degilse nedir peki? kimi ne kadar taniyip yasadiklarini nerden biliyorsun da pata küte ayar vermeye kalkistin?

yazdığım o yorumda zihniyet mi aradın sen
kk konularina bir goz at istersen. ilyastan baska erkek cikmamis karsilarina. neden diye dusun bakalim. sen tohumu ek vermezse toprak utansin der mevlana. ne ektinizki ne olmasini bekliyorsunuz. arkadas iki cocuk yapmis 8 yillik evli. anaaaa bu adamda kim taniyamadim diyor esi icin. sekiz senede adamin huyunu suyunu ogrenmemis ama iki cocuk yapmis. ooooo hoppala pasam malkara kesan. yazik degilmi cocuklara.

İleride "çantamı alıp anamın evine dönmemek için" soruyorum:
  • Evlilik nedir?
  • Aile olmak ne demektir?
  • Saygı, sevgi, güven nasıl kurulur?
  • Hüküm nasıl verilir?
  • Önyargı nedir?
  • Umutsuzluk sınırı neresidir?
Ben figüran olmak istemiyorum, bana kaset yapsanıza. Hayatın sırrını verin, ne olur!

'iyi de SANA NE?'
diyorum agzimin dolusuyla..

Ne önerirsiniz peki sayın boşanma karşıtı madam

Konu sahibi sevgi Pıtırcığı saygı abidesi madam. Öyle yüksekten atıp tutmuşsunuz da yok sevgi saygı umut bilmem ne diye bunların nasıl olduğunu anlatmamışsınız dayanaksız kalmış söylemleriniz onları da anlatın bir aydınlanma yaşayalım hem biraz daha güleriz. Bir de sizin boşanan kadınlara bak kadın diyorum çünkü erkeklerin suçu yokmuş ya saygınız yok nasıl bir sayıdan bahsedebilirsiniz merak ediyorum

Yazdıkların çok derin, böyle sanatsal falan sanırsam. Bir cacık anlamadığım göre...

Öf siz yeni politikayı da bilmiyorsunuz bu arada hanımlar
Artık boşanmak da pek kolay olmayacak
Mahkeme gereksiz görürse psikologla görüşmeye zorluyor
Kadının birine 1 yıl aile terapisi şartı koşmuşlar, rapor istiyorlar

o saydigin seyleri bilmistir de, senin gibi kargadan baska kus tanimayan at gozluklu duz mantik birine denk gelmistir, yirtinsa da aile olamamistir, olamaz mi? olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…