- 3 Eylül 2012
- 21.837
- 57.420
-
- Konu Sahibi madam_moody
Ya herifin teki kocam kokuyor konusunu facebookta paylaşmış ya. O zamandan beri KK'ye bir rağbet var erkeklerden.
eeo cok ozledigimiz mukemmel erkek hic dogmadi dogmayacak kizlar. goruyorum ki aile olmussunuz ama ne yazik ki esinizi tanimiyorsunuz. aile olmak ne demektir bircogunuz bilmiyor farkinda degil. aile olabilmek hem kolay hem cok zordur. aile olmak idare etmekte degildir hukmetmekte. saygili olmaktir. birey olmaktir. hataliysa kendi aileni bile uyarmaktir. burada goruyorum gercek veya degil bilmiyorum ama evli insanlarin aile olamadiklarini goruyorum. bosanan seviniyor ama ne yazik ki hayatina cikacak erkek bosandigi adamdan cok farkli olmayacak. aile olmayi ogrenmeden evlenmeyin. hayatinizi mahvetmeyin. sadece siz degil kendi ailenizide mahvediyorsunuz.
kk konularina bir goz at istersen. ilyastan baska erkek cikmamis karsilarina. neden diye dusun bakalim. sen tohumu ek vermezse toprak utansin der mevlana. ne ektinizki ne olmasini bekliyorsunuz. arkadas iki cocuk yapmis 8 yillik evli. anaaaa bu adamda kim taniyamadim diyor esi icin. sekiz senede adamin huyunu suyunu ogrenmemis ama iki cocuk yapmis. ooooo hoppala pasam malkara kesan. yazik degilmi cocuklara.yazdığım o yorumda zihniyet mi aradın sen
İleride "çantamı alıp anamın evine dönmemek için" soruyorum:evlilik nedir, aile olmak ne demektir, saygi sevgi guven nasil kurulur, hukum nasil verilir, onyargi nedir, umutsuzluk siniri neresidir v.s ogrenmeden evlilik gibi kutsal bir muessede figuran olur cikarsiniz. piyesi baskasi yazar, sahneye baskasi cikar, sizde guku gusu gibi bakar noluyo ya diye apisip kalirsiniz ortada. iki cocuklu bir arkadas bosanmis kocami taniyamamisim diyor. sen kendinden bi habersin arkadasim kocani nasil tanicaksin. al cantani git annenin evine. sonra dediklerimi ogren birey ol sonra mutlulugu belki yakalarsin. daha yazicamda isim var biraz.
madam sana fena taktı4 senedir kk dayım, yeterince konu okudum işine gelmezse bosanır sana ne için ve ne hakla dert oldu gel çocuklarıma bak mı dedi o bahsettiğin arkadaş
'iyi de SANA NE?'kk konularina bir goz at istersen. ilyastan baska erkek cikmamis karsilarina. neden diye dusun bakalim. sen tohumu ek vermezse toprak utansin der mevlana. ne ektinizki ne olmasini bekliyorsunuz. arkadas iki cocuk yapmis 8 yillik evli. anaaaa bu adamda kim taniyamadim diyor esi icin. sekiz senede adamin huyunu suyunu ogrenmemis ama iki cocuk yapmis. ooooo hoppala pasam malkara kesan. yazik degilmi cocuklara.
Ne önerirsiniz peki sayın boşanma karşıtı madamkk konularina bir goz at istersen. ilyastan baska erkek cikmamis karsilarina. neden diye dusun bakalim. sen tohumu ek vermezse toprak utansin der mevlana. ne ektinizki ne olmasini bekliyorsunuz. arkadas iki cocuk yapmis 8 yillik evli. anaaaa bu adamda kim taniyamadim diyor esi icin. sekiz senede adamin huyunu suyunu ogrenmemis ama iki cocuk yapmis. ooooo hoppala pasam malkara kesan. yazik degilmi cocuklara.
Adam Olacak Kız, sen evli değil miydin? Kim ulan bu İlyas, beyin mi?mesaj tekrarı
madam sana fena taktıbi tek seni kaale alıyo
Yazdıkların çok derin, böyle sanatsal falan sanırsam. Bir cacık anlamadığım göre...kk konularina bir goz at istersen. ilyastan baska erkek cikmamis karsilarina. neden diye dusun bakalim. sen tohumu ek vermezse toprak utansin der mevlana. ne ektinizki ne olmasini bekliyorsunuz. arkadas iki cocuk yapmis 8 yillik evli. anaaaa bu adamda kim taniyamadim diyor esi icin. sekiz senede adamin huyunu suyunu ogrenmemis ama iki cocuk yapmis. ooooo hoppala pasam malkara kesan. yazik degilmi cocuklara.
Bi de aile olmadan evlenmeyin mesajı verilmiş aile ne acaba, nasıl aile olunur
Adam Olacak Kız, sen evli değil miydin? Kim ulan bu İlyas, beyin mi?
o saydigin seyleri bilmistir de, senin gibi kargadan baska kus tanimayan at gozluklu duz mantik birine denk gelmistir, yirtinsa da aile olamamistir, olamaz mi? olur..evlilik nedir, aile olmak ne demektir, saygi sevgi guven nasil kurulur, hukum nasil verilir, onyargi nedir, umutsuzluk siniri neresidir v.s ogrenmeden evlilik gibi kutsal bir muessede figuran olur cikarsiniz. piyesi baskasi yazar, sahneye baskasi cikar, sizde guku gusu gibi bakar noluyo ya diye apisip kalirsiniz ortada. iki cocuklu bir arkadas bosanmis kocami taniyamamisim diyor. sen kendinden bi habersin arkadasim kocani nasil tanicaksin. al cantani git annenin evine. sonra dediklerimi ogren birey ol sonra mutlulugu belki yakalarsin. daha yazicamda isim var biraz.
hayır işin garibi herkes ona yazıyor, o bir tek sana yazıyor.vahşi bi cazibem varmış öyle diyolar