eşinizi tanimiyorsunuz

ee yani?

nihat doğan akraban mı senin???

Bu özellikle işaretlediğim yeri evlenen erkeğin benimsemesi lazım be abicim.
Pardon madam diyecektim.

nihat doğan akraban mı senin???
yav yapmayın Allah aşkına zaten susamıyorum, gülmem durmuyor

Bazen insanların laf ağızlarına gelirmişte söyleyemezmiş. Şimdi o durumu yaşadım. Böylesi durumlardaki ''peki..'' çok kapsamlı bir kelime olurmuş
hayır zaten bütün banlarımı saçma sapan sebeplerden aldım, bir tane daha aptal bir sebeple ban yemek istemiyorum ama yanii kelimer kifayetsiz ne yazarsın ki şunun üstüne

Sevgili Madam

Benim bosanmama istinaden actigin bu konuya bir aciklik getir isterim. Bu ne böyle kuyuya tasi atip kaciyorsun?

Ben bosandim ama, bir sorun neden bosandim?? (Sener Sen repligi )

Ortada bir evlilik yoktuki, vardirda benmi elimin tersiyle ittim ayol? Düzelsin diye cabada sarf ettim. Ben canimi kirdami buldum, ne diye ömrümü cürüteyimki?
Piskolojim alt üst olmustu diyorum, sen hala aile olmaktan bahsediyorsun. Aile olmadan evlenmeyin diyorsun? Ne yapaydim? Dugünden nikahtan önce adamla ayni evde yasamayami baslayaydim?? Benim gecirdigim evlilik tipinde, cocuk sahibi olmak neredeyse olanaksiz.

Neyin kafasini yasiyorsaniz lütfen aciklayin, bizde burda daha fazla endiselenmeyelim sizin icin, zira üzüldük vallahi bu kafa yapiniza...

kizmada bu zihniyetle ilyastan baskasida cikmaz karsiniza

benim aklıma aşk acısı çeken bir oğlanın abisinin verdiği ''montla ..'' karikatürü geldi. Konu sahibinin bu karikatürü görmeli. Çok aştım kesin ban gelecek.Paylaşsam ne olurki onu burda

Caydanlik sakasinda odu kopan teyze repligi ile cevap vermek istiyorum bu toplumsal mesaja

O neydi giiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…