- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
-
- Konu Sahibi madam_moody
ee yani?o cok ozledigimiz mukemmel erkek hic dogmadi dogmayacak kizlar. goruyorum ki aile olmussunuz ama ne yazik ki esinizi tanimiyorsunuz. aile olmak ne demektir bircogunuz bilmiyor farkinda degil. aile olabilmek hem kolay hem cok zordur. aile olmak idare etmekte degildir hukmetmekte. saygili olmaktir. birey olmaktir. hataliysa kendi aileni bile uyarmaktir. burada goruyorum gercek veya degil bilmiyorum ama evli insanlarin aile olamadiklarini goruyorum. bosanan seviniyor ama ne yazik ki hayatina cikacak erkek bosandigi adamdan cok farkli olmayacak. aile olmayi ogrenmeden evlenmeyin. hayatinizi mahvetmeyin. sadece siz degil kendi ailenizide mahvediyorsunuz.
Bazen insanların laf ağızlarına gelirmişte söyleyemezmiş. Şimdi o durumu yaşadım. Böylesi durumlardaki ''peki..'' çok kapsamlı bir kelime olurmuşmerakla bekliyoruz canım, acele et
nihat doğan akraban mı senin???evlilik nedir, aile olmak ne demektir, saygi sevgi guven nasil kurulur, hukum nasil verilir, onyargi nedir, umutsuzluk siniri neresidir v.s ogrenmeden evlilik gibi kutsal bir muessede figuran olur cikarsiniz. piyesi baskasi yazar, sahneye baskasi cikar, sizde guku gusu gibi bakar noluyo ya diye apisip kalirsiniz ortada. iki cocuklu bir arkadas bosanmis kocami taniyamamisim diyor. sen kendinden bi habersin arkadasim kocani nasil tanicaksin. al cantani git annenin evine. sonra dediklerimi ogren birey ol sonra mutlulugu belki yakalarsin. daha yazicamda isim var biraz.
o cok ozledigimiz mukemmel erkek hic dogmadi dogmayacak kizlar. goruyorum ki aile olmussunuz ama ne yazik ki esinizi tanimiyorsunuz. aile olmak ne demektir bircogunuz bilmiyor farkinda degil. aile olabilmek hem kolay hem cok zordur. aile olmak idare etmekte degildir hukmetmekte. saygili olmaktir. birey olmaktir. hataliysa kendi aileni bile uyarmaktir. burada goruyorum gercek veya degil bilmiyorum ama evli insanlarin aile olamadiklarini goruyorum. bosanan seviniyor ama ne yazik ki hayatina cikacak erkek bosandigi adamdan cok farkli olmayacak. aile olmayi ogrenmeden evlenmeyin. hayatinizi mahvetmeyin. sadece siz degil kendi ailenizide mahvediyorsunuz.
nihat doğan akraban mı senin???
hayır zaten bütün banlarımı saçma sapan sebeplerden aldım, bir tane daha aptal bir sebeple ban yemek istemiyorum ama yanii kelimer kifayetsiz ne yazarsın ki şunun üstüneBazen insanların laf ağızlarına gelirmişte söyleyemezmiş. Şimdi o durumu yaşadım. Böylesi durumlardaki ''peki..'' çok kapsamlı bir kelime olurmuş
kizmada bu zihniyetle ilyastan baskasida cikmaz karsinizaSevgi neydi, sevgi emekti, sevgi küçük sametin cemsite baba demesi, küçük silahını graw graw diye ateşlemesi idi, aile Samet Asya ve Cemsitti, peki ya İlyas, o yakışıklı ama hovarda erkekti, hepimizin hayatında bir İlyas olmadı mı, ahhhh aaahh
benim aklıma aşk acısı çeken bir oğlanın abisinin verdiği ''montla ..'' karikatürü geldi. Konu sahibinin bu karikatürü görmeli. Çok aştım kesin ban gelecek.Paylaşsam ne olurki onu burdayav yapmayın Allah aşkına zaten susamıyorum, gülmem durmuyor
hayır zaten bütün banlarımı saçma sapan sebeplerden aldım, bir tane daha aptal bir sebeple ban yemek istemiyorum ama yanii kelimer kifayetsiz ne yazarsın ki şunun üstüne
kizmada bu zihniyetle ilyastan baskasida cikmaz karsiniza
arkadaş bu haftanın deli manyak kotası dolmadı mı yeminle sütten kesildim hahh
Alınma kuzum da bizim gibi kadınlar İlyaslarla karşılaşsak da kıçına tekme atmayı iyi biliriz. Asıl olan sizin gibilere oluyor be gülüm.kizmada bu zihniyetle ilyastan baskasida cikmaz karsiniza
Ciddi psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum. Yazıkburadaki kizlarin cogu yillarin ardindan hoplaya ziplaya bosanmaya gidiyor. ustelik coluklu cocuklu. aileleri kabul ediyor.(nasil aileyse artik). takma kafana nolmus ki ne kaybin var. gul gec.
Caydanlik sakasinda odu kopan teyze repligi ile cevap vermek istiyorum bu toplumsal mesajaevlilik nedir, aile olmak ne demektir, saygi sevgi guven nasil kurulur, hukum nasil verilir, onyargi nedir, umutsuzluk siniri neresidir v.s ogrenmeden evlilik gibi kutsal bir muessede figuran olur cikarsiniz. piyesi baskasi yazar, sahneye baskasi cikar, sizde guku gusu gibi bakar noluyo ya diye apisip kalirsiniz ortada. iki cocuklu bir arkadas bosanmis kocami taniyamamisim diyor. sen kendinden bi habersin arkadasim kocani nasil tanicaksin. al cantani git annenin evine. sonra dediklerimi ogren birey ol sonra mutlulugu belki yakalarsin. daha yazicamda isim var biraz.
yav arkadaşım sana ne, A.O.K sordu mu sana benim kocam, evladımın, oğluşumun babası ahan da aynı bir İlyas diye. kadın mutlu mesut yaşıyor hayatını. adam ister İlyas olur ister Abdulvahap sana ne?kizmada bu zihniyetle ilyastan baskasida cikmaz karsiniza
kizmada bu zihniyetle ilyastan baskasida cikmaz karsiniza