eşinizi tanimiyorsunuz

Harika bir cevap!

Sanki daha çok nabız ölçeyim, bakalım bu farklı tabaka kadınları bu konuya nasıl bakıyor,araştırması gibi geldi.
Öyle çıkarsa şaşırmayacağım.

evlilik nedir, aile olmak ne demektir, saygi sevgi guven nasil kurulur, hukum nasil verilir, onyargi nedir, umutsuzluk siniri neresidir v.s ogrenmeden evlilik gibi kutsal bir muessede figuran olur cikarsiniz. piyesi baskasi yazar, sahneye baskasi cikar, sizde guku gusu gibi bakar noluyo ya diye apisip kalirsiniz ortada. iki cocuklu bir arkadas bosanmis kocami taniyamamisim diyor. sen kendinden bi habersin arkadasim kocani nasil tanicaksin. al cantani git annenin evine. sonra dediklerimi ogren birey ol sonra mutlulugu belki yakalarsin. daha yazicamda isim var biraz.

merakla bekliyoruz canım, acele et

Öyle bir yazmışsın ki canı sıkılıp boşanıyor kadınlar sanki.
Her kadın aile olmak için evlenir.
Aile olma işini beceremeyenler genelde erkeklerdir sebep de çoğu zaman erkek ailesidir.

Ben, az geldiniz aman eşin temizliğimi yapmadı, vay çağırdım da gelmedi diye
damadını kötüleyen, kavga çıkaran kız annesi pek duymadım.

Burada bir iki konu görmüştüm de onlara da annenin çekilecek yanı yok eşin çok iyi damatmış helal olsun diye yazmıştım zaten. Ayrım yapmam yani kadın erkek.

Ayrıca çok mutlu 2. evliliklerde duydum, gördüm.
Bütün erkekler aynı, daha iyisi mi çıkacak diye oturup dayak mı yiyelim boynuz mu büyütelim?
Cadaloz kaynana, çirkef görümce, huysuz kp belası ile ömür mü çürütelim?

Biliyor musun aslında koca şart değil mutluluk için.

2. ye evlenmese de olur insan, huzurla sağlıkla yaşasın yeter.

Bu arada mükemmel bir aile kurmayı başarmış biriysen eğer,
göz yumduğun saçmalıklardan da bahset daha faydalı bir konu olur.

Tamam canım sen işini yap biz buradayız engin goruslerini bekliyoruz heyecanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…