- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
-
- Konu Sahibi madam_moody
Canı sıkılan soluğu burda alıyor sanırım justcımCidden birkaç haftadır aktif değildim kk'da pek son iki gün gireyim dedim neden böyle olmuş site? Bir anda fakeler patlamış, acayip konular
Cidden birkaç haftadır aktif değildim kk'da pek son iki gün gireyim dedim neden böyle olmuş site? Bir anda fakeler patlamış, acayip konular
Canı sıkılan soluğu burda alıyor sanırım justcım
uzman sensin be canım insan psikolojisinde buna ne deniyo
Erkek üye diyorum.
Böyle abuk subuk konuşan biri daha vardı, fikirler değil cümleler aynen buydu . Boşansanız ne olacak ki, evlendiğiniz adam çok mu farklı olacak demişti . Dövse de sövse de çekin adamı demeye getiren bir kadın düşmanıydı. Bir de 2. evliliğinde mutlu olan kadın yok yazmıştı?! Görümcem ve dostum @adeninannesi de cevap koyvermişti, ben 2. evliliğimde çok mutluyum iyi ki boşanmışım diye.
Ulan bu ne kadın düşmanlığı, ben niye herife paspas olayım , gönlünü hoş tutucam diye çırpınayım, padişah oğlu mu? Seviyorsa o da benim gönlümü yapsın. Kadınar evlilik bitmesin diye çabalasın , oldu paşammmmmm, aman erkekler üzülmesin yoksa başka kadına giderler?! Giderse de gtsin , sevmeyen, çaba vermeyen adam nereye giderse gitsin. Kadınlar cariye mi? Mahidevranlık 16. yyda kaldı, zira kimse Süleyman değil.
Bu topik çıldırdı artık, sözlükçüsü, fake i, 17liği, kadın düşmanı derken........gerçek konu kalmadı be. Yorum yazmaya korkuyorum artık, kekleniyor muyum acaba diye.
havalar ısındı ondan mı ki
tek tek mi tanılayalım yoksa kitlesel histerik bir durum mu var bilemedim
Geldi bahar ayları gevşedi klavyenin yaylarıhavalar ısındı ondan mı ki
Her an "azmış kudurmuş dul karılar, kezbanlar sizi" hakaretiyle karşı karşıya kalabiliriz. Beklemedeyim.Konu sahibi çok daha bomba bi yorum yazıyo sanki
Ya herifin teki kocam kokuyor konusunu facebookta paylaşmış ya. O zamandan beri KK'ye bir rağbet var erkeklerden.Cidden birkaç haftadır aktif değildim kk'da pek son iki gün gireyim dedim neden böyle olmuş site? Bir anda fakeler patlamış, acayip konular
Hahahaha:)sevgili madam
ben boşanmadım, yani evli bile değilim, eğer saydıracaksanız, benim dedeyi nineyi kurtarayım diye şeyettim
kadesa gel biz köşeye çekilelim.Hahahaha:)
Ben evliyim ama boşanmayi düşünmüyorum mutluyuk,huzurluyuk bende arada kaynamayayim
merakla bekliyoruz canım, acele etevlilik nedir, aile olmak ne demektir, saygi sevgi guven nasil kurulur, hukum nasil verilir, onyargi nedir, umutsuzluk siniri neresidir v.s ogrenmeden evlilik gibi kutsal bir muessede figuran olur cikarsiniz. piyesi baskasi yazar, sahneye baskasi cikar, sizde guku gusu gibi bakar noluyo ya diye apisip kalirsiniz ortada. iki cocuklu bir arkadas bosanmis kocami taniyamamisim diyor. sen kendinden bi habersin arkadasim kocani nasil tanicaksin. al cantani git annenin evine. sonra dediklerimi ogren birey ol sonra mutlulugu belki yakalarsin. daha yazicamda isim var biraz.
o cok ozledigimiz mukemmel erkek hic dogmadi dogmayacak kizlar. goruyorum ki aile olmussunuz ama ne yazik ki esinizi tanimiyorsunuz. aile olmak ne demektir bircogunuz bilmiyor farkinda degil. aile olabilmek hem kolay hem cok zordur. aile olmak idare etmekte degildir hukmetmekte. saygili olmaktir. birey olmaktir. hataliysa kendi aileni bile uyarmaktir. burada goruyorum gercek veya degil bilmiyorum ama evli insanlarin aile olamadiklarini goruyorum. bosanan seviniyor ama ne yazik ki hayatina cikacak erkek bosandigi adamdan cok farkli olmayacak. aile olmayi ogrenmeden evlenmeyin. hayatinizi mahvetmeyin. sadece siz degil kendi ailenizide mahvediyorsunuz.
Tamam canım sen işini yap biz buradayız engin goruslerini bekliyoruz heyecanlaevlilik nedir, aile olmak ne demektir, saygi sevgi guven nasil kurulur, hukum nasil verilir, onyargi nedir, umutsuzluk siniri neresidir v.s ogrenmeden evlilik gibi kutsal bir muessede figuran olur cikarsiniz. piyesi baskasi yazar, sahneye baskasi cikar, sizde guku gusu gibi bakar noluyo ya diye apisip kalirsiniz ortada. iki cocuklu bir arkadas bosanmis kocami taniyamamisim diyor. sen kendinden bi habersin arkadasim kocani nasil tanicaksin. al cantani git annenin evine. sonra dediklerimi ogren birey ol sonra mutlulugu belki yakalarsin. daha yazicamda isim var biraz.