- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
-
- Konu Sahibi madam_moody
Ya bırak iki üc tane örnek görmüş, o evlilikleri de muhtemelen aileler bitirmiş, tümevarıyo kendince.Başka bir konuya verdiği cevaplara bakın.
Başka bir konuya verdiği cevaplara bakın.
Ne yiyip içiyorsa allah kabul etsinBaşka bir konuya verdiği cevaplara bakın.
inadına mutsuzsanız bosanın, boşanmak için ille hakaret aldatma dayak beklemeyin, mutsuzum abi diyebilin, 10 koca boşasanız 11.de gene umut edin mutluluğu arayın kadınlar, annelik kadınlığınızın önüne geçmesin
bende böyle düşünüyorum
Mükemmel erkeği ben doğurayım bariAlem erkek görsün ahahahah
Ne yiyip içiyorsa allah kabul etsin
Ona da kızımı vericem işte mikemmel bi cift yaratıcazGeç kaldın bacım ben doğurdum
Ya bırak iki üc tane örnek görmüş, o evlilikleri de muhtemelen aileler bitirmiş, tümevarıyo kendince.
Yok anacim sizlerden önce ben doğurduydum hem de iki dene birdenGeç kaldın bacım ben doğurdum
ahahahhaha şaka gibi valla haftasonu sıkıntısından oluyor bunlar benceAilesi evlenip ayrılmış ve çocuğu olan biri ile kızlarını evlendirmek istememiş bu yorumları yapmış. Aileni kırmadan yapmaya çalış, onlar aile her zaman ihtiyacın var yazdık bunları yazdı. Birde dinlersen buradaki dullar kervanına katılırsın diyor. Rahatsız mıdır nedir.
Kazen mapusta sıkar kurşunu ücer beşer topuklarımızaYok anacim sizlerden önce ben doğurduydum hem de iki dene birden
Bence kk ya kurşun dokturelim
Ona da kızımı vericem işte mikemmel bi cift yaratıcazevliliği de biz bitirmeyiz tespiti de cöpe atmış oluruz
dullar kervanı!!!
yok Poinecim ben buna penis kıskançlığının üst versiyonu diyorum, o kadar kıskanıyorlar ki penisleri varmış gibi davranıp düşünüyorlar, Türk erkeği penisi ama normal penis değilDerler ya kadının düşmanı gene bir kadındır diye. Bir kadın kendi hemcinsi için bunları söylüyorsa erkekler neler der.