eşinizi tanimiyorsunuz

Umut her daim vardır. Mutsuzluğun dibine vursa da kadın umudunu konu sahibi gibi yitirmeyecek. Konu sahibi eğer kadınsan bu dediğim kulağına küpe olsun.Koyverme. Erkeksen de git az ötede oyna.Mutsuzluğunu etrafa bulaştırma. Sana şu yazdıklarından ötürü af yok.Kimbilir kaç kişinin gönlünü yaktın şimdi.

Bence de, mutlu olamamak boşanmak için yeter ve geçer neden bana göre. Mutsuz musun hanım abla? Boşanın gitsin , erkek kıtlığı mı var ? Elbette mutlu edecek biri çıkar.

Ya bırak iki üc tane örnek görmüş, o evlilikleri de muhtemelen aileler bitirmiş, tümevarıyo kendince.

Ailesi evlenip ayrılmış ve çocuğu olan biri ile kızlarını evlendirmek istememiş bu yorumları yapmış. Aileni kırmadan yapmaya çalış, onlar aile her zaman ihtiyacın var yazdık bunları yazdı. Birde dinlersen buradaki dullar kervanına katılırsın diyor. Rahatsız mıdır nedir.

ahahahhaha şaka gibi valla haftasonu sıkıntısından oluyor bunlar bence

bir de ben tavsiye vereyim:
çok sevgili hanımlar kocanızla kavga ettiğinizde elinizdeki bıçağı kocanız yerine ekmeğe saplama nedeniniz:
a) lan ben bu adamı seviyon, kıl mıl ama canımın içi
b) bunun yüzünden mapus damlarında mı çürüyecem.
cevabınız a ise tebrik ederim, evliliğiniz daim olsun
cevabınız b ise en yakın aile mahkemesine başvurun, öyle evlilik olmaz.

Derler ya kadının düşmanı gene bir kadındır diye. Bir kadın kendi hemcinsi için bunları söylüyorsa erkekler neler der.
yok Poinecim ben buna penis kıskançlığının üst versiyonu diyorum, o kadar kıskanıyorlar ki penisleri varmış gibi davranıp düşünüyorlar, Türk erkeği penisi ama normal penis değil (ay kendimden tiksindim hatta tiskindim yeminle ne kadar çok penis dedim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…