- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.942
-
- Konu Sahibi madam_moody
tabi tabi canim oyledir. sukur kurtulmussun. annenin evinde yildizlara cikarsin artik.
Kocan seni aldattı da affedip aile mi oldun? Kendini rahatlatmaya mı çalışıyosun burda?
o cok ozledigimiz mukemmel erkek hic dogmadi dogmayacak kizlar. goruyorum ki aile olmussunuz ama ne yazik ki esinizi tanimiyorsunuz. aile olmak ne demektir bircogunuz bilmiyor farkinda degil. aile olabilmek hem kolay hem cok zordur. aile olmak idare etmekte degildir hukmetmekte. saygili olmaktir. birey olmaktir. hataliysa kendi aileni bile uyarmaktir. burada goruyorum gercek veya degil bilmiyorum ama evli insanlarin aile olamadiklarini goruyorum. bosanan seviniyor ama ne yazik ki hayatina cikacak erkek bosandigi adamdan cok farkli olmayacak. aile olmayi ogrenmeden evlenmeyin. hayatinizi mahvetmeyin. sadece siz degil kendi ailenizide mahvediyorsunuz.
İnsan kendi mutsuz olunca , pfffffff zaten diğer insanlar da mutsuz , o zaman mutsuz olmakta yanlış bir şey yok, kafasına girebilir, girerse de buraya topik açıp hepiniz mutsuzsunuz, hepinizin evliliği kötü yazıp kendini rahatlatmaya çalışır.
Ben de acır geçerim.
Cahide sultan vari yazan kadınlardan bi şey beklemem ben
Hep kadınlar suçlu dimi yazıklar olsun bu zihniyete
o cok ozledigimiz mukemmel erkek hic dogmadi dogmayacak kizlar. goruyorum ki aile olmussunuz ama ne yazik ki esinizi tanimiyorsunuz. aile olmak ne demektir bircogunuz bilmiyor farkinda degil. aile olabilmek hem kolay hem cok zordur. aile olmak idare etmekte degildir hukmetmekte. saygili olmaktir. birey olmaktir. hataliysa kendi aileni bile uyarmaktir. burada goruyorum gercek veya degil bilmiyorum ama evli insanlarin aile olamadiklarini goruyorum. bosanan seviniyor ama ne yazik ki hayatina cikacak erkek bosandigi adamdan cok farkli olmayacak. aile olmayi ogrenmeden evlenmeyin. hayatinizi mahvetmeyin. sadece siz degil kendi ailenizide mahvediyorsunuz.
milena sen iki gündür beni hep kahve içerken yakalıyorsun, kahve içerken kahkaha atıp genze kahve kaçması yoluyla boğulma suretiynen dört kolluya binersem sorumlusu sensinÖmrü boyunca kocasından başka erkek tanımamış kadınların feleğin çemberinden geçmiş pavyon konsomatrisi Okşan Abla pozlarına girmesi...
İşte bunu seviyorum.
arkadaş bu haftanın deli manyak kotası dolmadı mı yeminle sütten kesildim hahh
Sizi aile ve sosyal politikalar bakanlığından mı gönderdiler madam?o cok ozledigimiz mukemmel erkek hic dogmadi dogmayacak kizlar. goruyorum ki aile olmussunuz ama ne yazik ki esinizi tanimiyorsunuz. aile olmak ne demektir bircogunuz bilmiyor farkinda degil. aile olabilmek hem kolay hem cok zordur. aile olmak idare etmekte degildir hukmetmekte. saygili olmaktir. birey olmaktir. hataliysa kendi aileni bile uyarmaktir. burada goruyorum gercek veya degil bilmiyorum ama evli insanlarin aile olamadiklarini goruyorum. bosanan seviniyor ama ne yazik ki hayatina cikacak erkek bosandigi adamdan cok farkli olmayacak. aile olmayi ogrenmeden evlenmeyin. hayatinizi mahvetmeyin. sadece siz degil kendi ailenizide mahvediyorsunuz.
sacma cahilane yorumlar yapmayin. evliligi yikan cogunlukla ailelerdir. ozellikle sizin zihniyettekiler. kizina veremedigini kizinda gormek isteyen zihniyet. iliskim guzel gidiyor diyor okuman yokmu senin.
sakin aileni dinleme. buradakiler gibi dullar kervanina katilirsin. hatta aileni yapabilirsen hic karistirma.
O zaman da içlerinden kadın kılığına girenler çıkar kesin. Serde ılıklık var.yaş kontrolü kesmez bence en iyisi görüntülü mülakat