- 12 Ocak 2015
- 1.623
- 2.207
- Konu Sahibi madam_moody
arada sırada hortluyor bakalım ne zaman teşrif edecek artçı sarsıntı
Ben bi ara gittim geldim töbeler olsun
Size olmadı mı??
Onun yüzünden banlanırsam görür o Madama Aydarı Üseyini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arada sırada hortluyor bakalım ne zaman teşrif edecek artçı sarsıntı
bnde merak ettim vallaarada sırada hortluyor bakalım ne zaman teşrif edecek artçı sarsıntı
Ben bi ara gittim geldim töbeler olsun
Size olmadı mı??
Onun yüzünden banlanırsam görür o Madama Aydarı Üseyini
Aile olabilmeyi basaran bir erkek tokat atar mi peki?yollar duruma gore degisir kesin kural vermez. ortak paydalarla ilerlersin. bunun adi aile olabilmeden gecer. aile olabilmeyi basarmis hicbir kadin tokat yemez. nasil yasanmasi gerekenle gercekten yasanan arasinda cok buyuk fark vardir. elinde olanin yerine olmasi gerekenin pesine dusersen kurtulusu degil yikimini hazirlarsin.
Kesin bu Madam'da mutsuz bir anne babanin eseridir.
Tipki Seda Sayanin Nihat Dogani basimiza sardigi gibi, mutsuz anne ve babalarda, Madamin zihniyetine sahip insanlari bizim basimiza sariyor.
Madami, kanepesine havale ediyor, aynalara basa basa, kocasina (varsa eger) cariyelik yapmasini öneriyorum. Kendisi umutsuz vaka....
benim amacim ailelerde karsilasilan kotu durumlarin nedenlerini konusmak ve aile temellerinin saglam olmasi icin karsilasilabilecekleri degerlendirmekti. fakat bir cok alakasiz fikirsiz seyler yazildi cizildi. aile olmak kavramiyla alay edildi. aile olunmanin farkinda olundugu evlerde iyi seyler olur dedim gulduler. insanlar elbette ayrilabilir ama ayrilmanin bile bir kalitesi bir dostanesi bir gonul almasi medeniyeti olur. ipinden bosanir gibi ayrilan, saga sola saldiran, kin nefret tohumlariyla ayrilmak insanlara ozgu degildir. bu nedenle aile olmayi onemsedim. benim ayrildigim adam bana tesekkur eder yuzume tukuremez, benim ayrildigim adam evliligim suresince bana hakaret edemez, hor goremez. ben o nedenle soyledim aile olabilmeyi basarmis larda dayak hakaret v.s olmaz. neyse bosa kurek cekmeye gerek yok. baskaca konu acmam heralde bir daha. bir soz vardir, ateşe dayanabilecegin kadar gunah işle. ben cok severim bu sozu. demem o ki aile olmanin mihenk tasi zor zamanlarda belli olur. neyse herkese iyi aksamlar.
akilli kadin demedim, aile olabilmis kadin dedim.cogu yazanlarsa sizin gibi kavramlari anlayamamis maalesef. benimCok merakliysaniz bir kitap cikarin ama yok çıkarmayın. Bu kadar itici bir dilde kitabi kimse okumaz.
Aile olmak ne ki.
Yillardir aileleri tarafindan sadece penisleri var diye pohpohlanip yetişmiş,yüreğini, duygu dunyasini değil sadece cinsel organini büyütmüş erkeklerden Cekiyor kadinlarimiz.
Hala kalkmis ıbıdık zıbıdık diyorsunuz.
Karisina sevgiyle bir kere bakmamis erkeker var, Aşkı sadece geceleri nefes nefese kalamak zanneden.
Onu bile kadina yasatmayi layik görmeyen.
Bedenine yüzlerce kez dokunulmuş ama ruhuna bir kere dokunulmamis kadinlar var hala.
Esinden bir kere bile su istemeye cesaret edemeden ölen ninelerimiz var.
Saatlerdir aglayan çocuğuyla ilgilenmekten bitap dusmus anneye 'sustur su çocuğunu be kadın' diye bagiran erkekler var, sonra gelip bir kadina bir de bebeğe vuran..
Hala ortak payda diyorsaniz konu sahibi , gidin ilk okul kitabindan kesirli sayilarda toplama çıkarma konularina falan bakin.zira bu ulkede ortak payda ikili ve toplumsal iliskilerde erkegin istedigi gibi şekilleniyor.
Aramizda aski yasamis, mutlu kadınlar da var elbet, iyi, güzel yürekli erkek ler de var.
Bu yuzden bu akilli kadin dayak yemez standini baska yerlere acmanizi öneririm.
1+1=2evlenirken mutlu mesut gulerken, iyiyken,eglenirken hayata umutla bakarken ne degistide kotu oldunuz soruyorum hepinize. iyi olan iki kisi bi sure sonra nasil dusman olur. eminim hicbiriniz cevabini bilmiyorsunuz. ama ben biliyorum. bana iki iyi insanin nasil dusman oldugunu, birbirinden nefret edecek hale nasil geldigini aciklamanizi bekliyorum. madem cok bildiginizi iddia ediyorsunuz.
benim amacim ailelerde karsilasilan kotu durumlarin nedenlerini konusmak ve aile temellerinin saglam olmasi icin karsilasilabilecekleri degerlendirmekti. fakat bir cok alakasiz fikirsiz seyler yazildi cizildi. aile olmak kavramiyla alay edildi. aile olunmanin farkinda olundugu evlerde iyi seyler olur dedim gulduler. insanlar elbette ayrilabilir ama ayrilmanin bile bir kalitesi bir dostanesi bir gonul almasi medeniyeti olur. ipinden bosanir gibi ayrilan, saga sola saldiran, kin nefret tohumlariyla ayrilmak insanlara ozgu degildir. bu nedenle aile olmayi onemsedim. benim ayrildigim adam bana tesekkur eder yuzume tukuremez, benim ayrildigim adam evliligim suresince bana hakaret edemez, hor goremez. ben o nedenle soyledim aile olabilmeyi basarmis larda dayak hakaret v.s olmaz. neyse bosa kurek cekmeye gerek yok. baskaca konu acmam heralde bir daha. bir soz vardir, ateşe dayanabilecegin kadar gunah işle. ben cok severim bu sozu. demem o ki aile olmanin mihenk tasi zor zamanlarda belli olur. neyse herkese iyi aksamlar.
Dediğiniz şey ayni kapiya cikar ben kavramlari iyi anlarim da sizin söylediğinizi anlayamadimakilli kadin demedim, aile olabilmis kadin dedim.cogu yazanlarsa sizin gibi kavramlari anlayamamis maalesef. benim
soylemedigim seyi soylemis
evlenirken mutlu mesut gulerken, iyiyken,eglenirken hayata umutla bakarken ne degistide kotu oldunuz soruyorum hepinize. iyi olan iki kisi bi sure sonra nasil dusman olur. eminim hicbiriniz cevabini bilmiyorsunuz. ama ben biliyorum. bana iki iyi insanin nasil dusman oldugunu, birbirinden nefret edecek hale nasil geldigini aciklamanizi bekliyorum. madem cok bildiginizi iddia ediyorsunuz.