- 20 Eylül 2019
- 1.378
- 2.225
- 78
- Konu Sahibi selametle66
Eşinizle nasıl tanıştınız ve eşinizi İlk görünce onun kaderiniz olduğunu nasıl hissettiniz?
Lütfen paylaşırsanız sevinirim.

Lütfen paylaşırsanız sevinirim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben kaderim oldugunu falan hissetmedim ne yalan söyliyim![]()
Tabii ilk görüşte kaderim olduğunu filan anlamadımEşinizle nasıl tanıştınız ve eşinizi İlk görünce onun kaderiniz olduğunu nasıl hissettiniz?
Lütfen paylaşırsanız sevinirim.![]()
Aaaa Allah'ım sağlıklı bir şekilde doğmasını nasıp eder inşallahTabii ilk görüşte kaderim olduğunu filan anlamadımilk 5 ay sadece çok iyi bir insan olduğu için çıktım onunla.. Sonra bi hareketi, bir davranışına aşık oldum.. Sonra askerliği, işte beni alma çabaları evliliğimiz çoluk çocuğa karışma heyecanı vs derken 3sene evlilikle toplam 7 senemiz geçmiş :)
Yarın da 3kişi oluyoruz sanırım inşallah Allahın izniyle oğlumuz daha fazla bekletmezse![]()
Maşallah ya çok imrendim gerçekten.Rabbim mutlulugunuzu dhaa da artırsın İnşallah.Ben esımle ilk telefonda konuştum sesini duyar duymaz ben bununla evlenirim dedim4 yıllık evliyiz 6 ayildr tanıyorum. Sesinden etkilenmiştim. Ve görünce aşık oldum. Cok sükür iyki tanımışım sevmişim elhamdülillah. Şimdi kızımız yolda Allah nasip ederse hayırlıca kavuscaz. Kendisi de ben bu kızla evlenirim demiş beni görünce
![]()
Amin Rabbım herkese hayırlı es hayırlı yuva nasıp etsinMaşallah ya çok imrendim gerçekten.Rabbim mutlulugunuzu dhaa da artırsın İnşallah.![]()
Sormaya cekiniyorum ama esiniz nerdeki ;(Gorucu usulü tanıştım onla ve ilk gördüğümde heyvanlamistim. Onla 2 seneyi sadece paylaşabildim .onu çok seviyorum ve cok özleluyorum![]()
Amin amin.peki siz eşiniz karşınıza çıkmadan önce ilerideki eşiniz için dua ediyor muydunuz?Amin Rabbım herkese hayırlı es hayırlı yuva nasıp etsin![]()
Erenim 14 gün önce şehit oldu.Sormaya cekiniyorum ama esiniz nerdeki ;(
Aaaa gerçekten mi? Maşallah ne güzelEşimi ilk gördüğümde iyi eş,iyi arkadas,iyi bi baba olur dedim ve en önemlisi eşimi rüyamda görmüştüm. Esimle 2017de tanıştık ve ben o rüyayı 2014de görmüştüm![]()
Ay cok özür dilerim. Başınız sağolsun rabbom mekanını cennet eylesin sizlere sefaatci eylesinErenim 14 gün önce şehit oldu.![]()
Ilk gordugumde ayy dedim bu neeeeEşinizle nasıl tanıştınız ve eşinizi İlk görünce onun kaderiniz olduğunu nasıl hissettiniz?
Lütfen paylaşırsanız sevinirim.![]()
Başınız sağ olsun.Rabbim yardımciniz olsun.bu dünya geçici . inanın yarın bile bizlerin garantisi yok ki.Erenim 14 gün önce şehit oldu.![]()