eşinize vakit ayırabiliyormusunuz....

7 aylık oğlum var onu bırakıp bir yere gitmek istemiyorum onsuz keyif alamam malum kış ayları onunla da çıkamam yazın bol bol gezeriz artık sevgililer gününde bakıcım ben bakarım siz çıkın dedi gitmedim evde yemek yaptım sofra kurdum giyindim süslendim yemek yedik dans ettik oğlumuzda emekledi oynadı o mutlu biz mutlu allah eksikliğini göstermesin evladımın ama bide benim eşim istemez öyle vakit ayır yemeğe gidelim şehir dışına gidelim öyle aktivitelerimiz yok sıradan bi aileyiz işte

Uzun zamandır bende eşimle başbaşa hiçbir yere gidemedim maalesef..Bırakacak kimsenin olmamassı ya da olsa bile bizim bırakmaya kıyamadığımız gibi sorunlardan üçlü şekilde heryere gidiyoruz.. Bir kutlama vs.. olcaksa bile üçüz gibiyiz yani..Biraz daha büyüsünlerde o vakitlerde gelir artık

ikizlerim var ,tek başıma baktım ,hala da tekim ,çalışıyorum da ,bu kadar yoğunlukta sizden çok kocamla ayrı kalma isteğim olması gerekirken doğrusu hiçbir zaman eşimle tek başıma kalmayı istemedim ,istemem de .
çünkü ben çocuklarımla bir yere gitmeyince mutlu olamıyorum ,eşim de öyle .
hakeza bazen denk gelir de yalnız bişeyler yaparsak hemen keşke onlar da öyle olsa diyoruz ve keyif alamıyoruz.
onlar ağlasa da zırlasa da biz ne yaparsak nereye gidersek gidelim onlarla beraber gitmek ve yapmak istiyoruz.
ha istenirse eşle de güzel şeyler yapılabilir ,illa dışarda olması şart değil ki .
mesela biz bebeler uyudumu hemen çay koyup film izliyoruz ,birbirimizle ilgileniyoruz.

Iki cocugum var esimle basbasa kahve icip sohbet edecek vaktimiz bile yok biri uyusa biri uyumuyor ama napalim onlarsiz da hicbir seyden keyif almiyoruz artik alıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…