Eşinize tek basina izin verirmisiniz

atalente35

Tam bir hanımefendi..
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
1.048
1.916
Arkadaşlar malum deniz sezonu kapandı sayılır.esim çok sever denizi yarın gidelim dio ben istemiyorum hastayım ozaman bi arkasimla gideyim diyo siz olsanız izin verirmiydiniz

in alma izin verme durumu yok eşimle aramda .yalnız arkadaşıyla denize gitmek isterse muhakkak fikrimi sorar ,ben de sorun çıkarmam .ne mana yani ,napacak orda ?ise gidiyorum der yine gider ,o zaman napmayi planliyosun

Aynısını söyledi şakaya getirip yapsam ise gidiyorum hergun mesai muhabbeti falan yaptı

Ben kendimce yani kendi fikrim eşler tek gitmemeli eşinle eğlenmeyeceksen ne işin var
E siz de gidin. Ben bu sene denize hiç gidemedim doğum yaptım falan derken. Ama eşim gitti arkadaşlarıyla kardeşleriyle. Hiçbir sorun yok bunda. Kimse yapışık ikiz değil ki. Siz arkadaşlarınızla da mı beraber görüşüyorsunuz?

Tabiki hayır ama o beni çok kısıtladığı için banada tek gitme fikri pek mantıklı gelmiyor.

Bizim de eşimle aramızda izin alıp verme gibi bir durum olmadığı için, gidecek olmasını sorun etmezdim. Çünkü ben de arkadaşlarımla gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…