Eşinize ilk doğumgün sürprizi ne yaptınız?

laon6688

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
156
63
28
29
Kızlar merhaba eşinize ilk doğum gününde ne aldınız? Nasıl organize ettiniz tüm fikirlere açığım 🤭🤭

Ben suyundan gittim ya.
Ilk önce Beşiktaş'lı bir pasta yaptırdım.
Daha sonra Beşiktaş forması aldım hem kendine hem bebeğimize.
Şimdi de doğum gününe vize randevusu aldım 😂

Bende beşiktaşlı pasta yaptırmıştım :KK53:
Beyaz kalbin üzerine siyah gül yaptırmıştim seker hamurundan. Orta yaş işi pastalardan :halay:
Bir de esofman takımı aldım
Birde sofra hazırladım. Kurumuş gül dallari,mumlar suslu puslu :KK53:
Bu dogumgunune de bakcaz artik

Ben güzel bir sofra hazırlamıştım, ilk olduğu için dışarıda olmak istememiştim. İşten gelmeden biraz önce mumları yakıp, onun tabağının yanına bir mektup bırakıp içeri geçmiştim.
Mektubu okudu, geldi. Güzel müziklerle yemeğimizi yedik. Sonra hediyesini verdim. Telefona ihtiyacı vardı ben cep telefonu almıştım.
Sonrasında da pastamızı yedik.
Şaşırmıştı evi öyle görünce :)

Ne güzel. Brn kayınvalidemle yaşıyorum o yüzden ev iyi bir fikir olmayabilir benim için 🙄

Ben 55 sayfalık minik bir masal kitabı yazdım kendisine bir de doğduğu gün,ay,yıl basılmış gazeteyi buldum :) baya uğraşmıştım bulmak için. Aynı ay Doğum günümüz o sıralar farklı şehirlerde yaşıyorduk o da yanıma geldi o kadar. Zaten Doğum günlerimiz arasında 6 gün var. Ama bir şey yapmadı ya da almadı... :D bu da yazdığım hikayeden kısa bir kesit. Bir dahaki Doğum gününde bir şey yapmayacağım ama ‘değmiyor’ değil de umrunda değil işte...

Eklentiler

• 1AA9F451-76C5-4E25-BDD4-8A6C019D0D71.webp
    1AA9F451-76C5-4E25-BDD4-8A6C019D0D71.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 74
Back
X