Eşinize Hamile Olduğunuzu nasıL Söylediniz..?

senVben

Şüheda *
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
124
244
30
28martta yapmş olduğu testte iki çizgi gördüm ve çok şaşırdım.
Esimi aradım hamile olduğumu syledm bana inanmadı daha sonra yanima geldiginde testi gösterdim bu ne diye sordu garibim anlayamadı hamileyim salak dedimm aptal aptal birbirimize bakıp güldük şoku atlatinca hayırlısı olan diyip göbüşümü öptü.. Şimdide her aksam yatmadan öpüp iyi geceler bebeğim diyoo

Ben şuan hamile değilim 2 yıllık evliyim ama kendi isteğimizle çocuk sahibi olmadık lakin Rabbim izin verirse hamile olursam inşallah ben gidip bi çift bebek ayakkabısı alıp eşim genelde işten gelince ilk uğradığı yer banyoya girip elini yüzünü yıkamak oluyo oraya aynanın önüne bırakıcam oda anlar herhalde

14 subatta bana hedıye almıs tabı ben ona almadım dayanamayıp sordu benım hedıyem yok galıbaa ben de kucuk bır kutu yaptım sabırsızlıkla hemen actı ıcınden ıdrar testı cıktı:)yuzundekı ıfadeyı hıc unutumam hayatında aldıgı en guzel hedıyeydı :=)

Eşimin eğitimleri nedeniyle annesindeydik, beklenen adet günümde testi yaptım sabah, 2. çizgi silik çıkınca eşime yolladım fotosunu, beklediğimiz bi hamilelik olduğu için çok şaşırmadı, hayırlı olsun bitanem dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…