eşinizden şok edicek ve bir okadar güldüren espirileri paylaşalımmı ?

ilkduyansenol

kaça bölünebilirim
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
5.285
4.039
selam herkese.hafta sonu malum temizlik çocuk,yemek,birde pazar alışverişi ile geçiyor.gerçekten bazen kendime bile zaman ayıramıyorum.işimde çok yoğun.dün sabah eşim yürüyüşe gitti komşum camdan eşime seslenmiş ....... müsaitse bana 5 dk uğrasın demiş ,bizimki ne dese beğenirsiniz ''valla bana 5 dk ayırmıyorki sana nasıl ayırsın'' ayy koptum yani kadın ne diyeceğinide bilememiş.

Son düzenleme:
bi gün eşim iftara en yakın arkadaşlarımızı yemeğe çağırdı sofraya oturduk eşim başladı benim eşim çok güzel yemek yapar valla parmaklarını yersin demeye arkadaşına.. bende tamam yeter yesinler kendileri karar versinler dedim eşime.. tam servise başladım adamın dolmasından kıl çıkmazmııı ben yerin dibine girdim eşimde demezmi demekki yemeğin lezetini veren buymuş diyeeee

hahahhahaha süperdi

geçenlerde markete gitmemiz gerek aradı beni bende alışverişe gitmemiz gerekiyor dedim ,''ne alıp ne vericez ''dedi .aklıma geldikçe yazıcam daha çok var böle ...

Son düzenleme:
bi akşam eşim işten gelirken aradı ne lazım aşkım ne alim dedi bende malum döneme girdim eşimden ped al dedim eve bi geldi bu 4 poşet dolusu bisküvi abur cubur be senden tek bişey istedim
bunlar ne böyle dedim ..
valla 1 saat markette dolandım almak için ama tam alırken biri geldi bende sepet boş kalmasın diye bunları aldım dedi idare et artık demezmi onun hali gözümün önüne gelince yıkıldım gülmekten

eşim yeni evlendiğimiz zamanlarda turizm firmasında çalışıyordu.annem ve babamda benim yanıma geldi, geri dönecekler,eşimde o günkü şöföre kılmış ,sonradan söledi biletleri ücretsiz kestirmek için saatlerce uğraştı,sonrada kaptan bunlar annem babam dikkat et diyede söledi ,laf etmesin adam diye ,otobüsün içinde tekrar annemi öptüm.babam bağıra bağıra demezmi eşime , annene babana selam söle şöför bize biz şöföre bakıyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…