• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizden gizli para-altın yatırımınız var mı??

hiç bir zaman gizli gizli biriktirme ihtiyacı duymadım hamdolsun.zaten çalışmıyorum da.evin ekonomisi eşimden sorulur .Bizim yerimize düşünüp gerekli birikimi yapıyor zaten.19 Yıllık evliyiz artık bu saaten sonra çok şey yerine oturuyor zaten .İkimizinde birbirimize güvenemiz var birşeyleri gizli gizli yapmanın gereği de yok .Birikimimizde var hamdolsun kalkıp da sormam bu para nereye gitti bu ay kaç para köşeye attın diye.Harcamamız belli giderimiz belli allah sağlık sorunları vermesin yeter

Gizli para ya da altın biriktirmek, birbirine olan güvensizlik ya da eşimizin bizi mağdur etmesi değil ki... Çok şükür çalışıyorum. Çalışmayan biri olsam da değişmezdi eşimin tutumu. Her istediğim yere götürür, her istediğimi alır, hiç mağdur etmez, dırdır etmez.. O kadar çok duyuyorum ki çevrede eşi çalışsın çalışmasın para için dırdır eden erkekler, bazı kadınlar sırf bunun için gizli birikim yapıyor. Bende ev peşinatı biriktirmeye çalışıyorum, herkesin amacı farklı yani. Allah eşler arasında muhabbet versin..

eşimden gizli bir çöpüm bile yok. ve onun benden gizli bir şeyleri olduğunu duysam yada öğrensem çok üzülürdüm.
biz aynı şirketteyiz. ben onun maaşını kuruşuna kadar biliyorum o da benimkini. kaldı ki harcamalarına dikkat eder eşim, nadiren sapıtır. ehh o kadarını ben de yapıyorum:KK39:

Back
X