• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizden gizli para-altın yatırımınız var mı??

karamelli_turta

Nirvana
Pro Üye
21 Temmuz 2008
17.362
54.194
1.123
Merhaba hanımlar
Eski konular var bununla ilgili ama ben merak ediyorum bazı birikimi gizli yapanlar var mı?Gizli olması doğru mudur?
Şimdiye kadar hiç Gizli yapmadım yalnız kumbaramda biriken 270 var dört ayda biriktirebildiğim,Yaza düğünler var çeyrek almayı düşünüyorum biriktirdiklerimle
Böyle yapan varsa merak ediyorum hatunlar

Merhaba hanımlar
Eski konular var bununla ilgili ama ben merak ediyorum bazı birikimi gizli yapanlar var mı?Gizli olması doğru mudur?
Şimdiye kadar hiç Gizli yapmadım yalnız kumbaramda biriken 270 var dört ayda biriktirebildiğim,Yaza düğünler var çeyrek almayı düşünüyorum biriktirdiklerimle
Böyle yapan varsa merak ediyorum hatunlar
Bnim var canim. :KK48: Her ay az az yurutuyom hesabima atiyom ama az 50 tl falan her ay atmaya calisiyom.bilse hemn sıkıştığımızda harcayalim der . Gerci cok bisey degil ama olsun birikir zmanla

Bence biriktir esinden gizli.sonucta kendine harcamiyosun gelecegin icin biriktiriyosun.Allah korusun bisey icin lazim olsa cikarirsin.Bir kadinin kiyida kosede birikimi olmali
Ortak bir hesabımız var ama borçlardan ona yatırım yapmıyoruz
O yüzden bir de gizli birikim nasıl olur diye düşünüyorum

Altinımı biliyo eşim
Ama zulam var
Bazen azalıyo bazen artıyo
En az 500tl oluyo ama mutlaka
Ben o para kenarda olmazsa yada o zula sifirlanirsa cok rahatsiz oluyorum
O illa olucak
Harcanirsa da uzerine koyulacak
Esime soyleme geregi duymuyorum
Okadarini bilmesede olur bence.

Altinımı biliyo eşim
Ama zulam var
Bazen azalıyo bazen artıyo
En az 500tl oluyo ama mutlaka
Ben o para kenarda olmazsa yada o zula sifirlanirsa cok rahatsiz oluyorum
O illa olucak
Harcanirsa da uzerine koyulacak
Esime soyleme geregi duymuyorum
Okadarini bilmesede olur bence.
Süper valla
Bende hesaptan ayrı bir birikim yapsam iyi olacak kumbaraya devam o zaman

Süper valla
Bende hesaptan ayrı bir birikim yapsam iyi olacak kumbaraya devam o zaman

Altinlarimin ata kismini zulalarimla aldim
Misal zulamla ceyrek yaptim sonra ceyrekleri toparlayip ataya cevirdim falan.

Suanki zulama 250tl daha eklersem 1ata alirim.
Ufak ufak oluyo bu isler
Bileziklerimide gün paralariyla falan yaptim.
Onlar buyuk mebla olunca mecbur altinlari esimin bilmesi gerekiyodu.

Ama zulayi bilmiyo altina dönünce ögreniyo eger altına dönebilirse tabi ;)

Ne ara yaptin falan oluyo sasiriyo

bir kadinin birikmis parasi olmali kimsenin bilmedigi... burda gormustum bi arkadasimiz esi tarafindan aldatilmis ve deli gibi gitmek istiyordu ama gel gorki cebinde yol parasi bile yoktu .. aralari kotu hatta berbat isteyemiyo ailesinin durumu yok... bu ve bunun benzeri bi olay herkesin basina gelebilir insan kendini saglama almali diye dusunuyorum... benimde kendi capimda biriktirdigim birseyler var .. ve esime kesinlikle soylemem bi gun yalniz kalirsam 3 5 ay beni idare etmeli ... yada gun gelir esinle beraber cok zor maddiyat sikintisina dusersin al bak daha fazla sknti yapma paramiz var diyebilmeli..

Esimden gizli birikim yapmiyorum ve doğru bulmuyorum. Eğer esim "gizlice" yaptigimi ogrenirse bana cok kirilir. Yapanlar olarak nicin esinizden saklama geregi duyuyorsunuz? Elinizden mi aliyor eşleriniz? Benim esim dugun takilarini bile oldugu gibi bana verdi hepsi senin ne istersen yap diye. Hicte karismadi. Yaptigim birikimede ellemez boyle bir adamdan niye para saklilayayim? Mantiksiz bir hareket.

Esimden gizli birikim yapmiyorum ve doğru bulmuyorum. Eğer esim "gizlice" yaptigimi ogrenirse bana cok kirilir. Yapanlar olarak nicin esinizden saklama geregi duyuyorsunuz? Elinizden mi aliyor eşleriniz? Benim esim dugun takilarini bile oldugu gibi bana verdi hepsi senin ne istersen yap diye. Hicte karismadi. Yaptigim birikimede ellemez boyle bir adamdan niye para saklilayayim? Mantiksiz bir hareket.
Ben esimden gizli birikimim oldugu icin sorunun muhattabi olarak cevap verim.
Boyle gizli sakli olup sonra altin falan alinca öyle ögrenmesi hosuma gidiyo sahsen.
Benim zaten tutumlu oldugumu biliyo.
Yani er gec ögreniyo zaten

Bizim zaten eşimle hesabmız ortak ama ben ayrıca brıkım yapıyorum eşimde bılıyor ama gizli diyemıceeemm :))

İlerde nasip olurda çocuğum olursa onun için yatırım yapıyorum :))

Ben esimden gizli birikimim oldugu icin sorunun muhattabi olarak cevap verim.
Boyle gizli sakli olup sonra altin falan alinca öyle ögrenmesi hosuma gidiyo sahsen.
Benim zaten tutumlu oldugumu biliyo.
Yani er gec ögreniyo zaten
Belki altini gorunce oda mutlu olup kizmiyordur ama benim esime cikarip 50binlirada versem sevinmez evet bizim icin yapmis oluyorum ama "gizli" yaptigim icin kirilir benim ki. Neden gizledin dese cevap veremem adama. Cunku para istesem vermemezlik yapmaz. Biriktirdigimide harcamak icin asla istemez ve dokunmaz zorda kalsa bile. Bu durumda gizli zula hoş bir durum olmuyor. Benimde param var ama saklı, gizli değil.

Belki altini gorunce oda mutlu olup kizmiyordur ama benim esime cikarip 50binlirada versem sevinmez evet bizim icin yapmis oluyorum ama "gizli" yaptigim icin kirilir benim ki. Neden gizledin dese cevap veremem adama. Cunku para istesem vermemezlik yapmaz. Biriktirdigimide harcamak icin asla istemez ve dokunmaz zorda kalsa bile. Bu durumda gizli zula hoş bir durum olmuyor. Benimde param var ama saklı, gizli değil.
Bendeki belkide alıskanlik
Benim esim sormaz takilmaz öyle seylere

Benim esim bana maasimi bile germiyo sagolsun. Ben agzimla harclik istiyorum. Gonlunden ne koparsa veriyo. Bes hesabim vardi lazim dedi cektirdi. Evlilik altinlarimi daha o gece aldi. Cocuklarima gelen altinlari bile benden habersiz kullandi. Simdi bende ondan sakliyorum biriktirdiklerimi. Bilmesinede gerek yok. O benim maasimi nereye harciyo ben bilmiyosam oda bana verdigi harcliklari ne yaptigimi bilmek zorunda diil bence.

Benim esim bana maasimi bile germiyo sagolsun. Ben agzimla harclik istiyorum. Gonlunden ne koparsa veriyo. Bes hesabim vardi lazim dedi cektirdi. Evlilik altinlarimi daha o gece aldi. Cocuklarima gelen altinlari bile benden habersiz kullandi. Simdi bende ondan sakliyorum biriktirdiklerimi. Bilmesinede gerek yok. O benim maasimi nereye harciyo ben bilmiyosam oda bana verdigi harcliklari ne yaptigimi bilmek zorunda diil bence.
Böyle bir erkekle evlilik icerisindeyseniz sizi haksız bulamam. Diger arkadaslar ne yasadida gizleme geregi duyup yapiyorlar belirtmemislerdi buyuzden sordum. Cunku zaten elinden para almayan, biriktirdigine karismayan bir adam varsa ortada bana göre gizli saklı birikim doğru değil. Ha yinede kendi tercihleri ben gerek duymuyorum.

Bnde ev icin biriktiriyom kndi cebime indirmiyorum gun gelince cikarip vercem.Benim esim oyle gizli falan demez biriktirdigim icin mutlu bile olur . Sonucta "Bizim icin" onemli.olan bu. Tabi herkesin dusuncesi farkli esinizin dusunceside farkli.olabilir.Ben esimi taniyorum no problem :KK66:

Back
X