eşiniz veya sewdiğiniz maçomu yoksa yumuşak başlımı???? bazıları malum höööyt höyt(:

iceblue

ღ♥♥tatLı aŞkıM♥♥&#43
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2009
141
1
96
37
Diğer
malum bazı erkekler yetiştirilme tarzlarından yada çewrelerine karşı kılıbık görünme korkusuyla eşlerine maço dawranışlar sergilerler(bazı bayanlarda bundan hoşlanır mesela bizim komşumuz) neyse konuşup rahatlayalım bizimkiler nasıl sizce?????klava:kaydirigubbakcemile

lıght erkek :asigim:
ama yerine göre bikaç çok kızdğı durum var oları yaptımmı felaket maço oluor :dilcikar:

lıght erkek :asigim:
ama yerine göre bikaç çok kızdğı durum var oları yaptımmı felaket maço oluor :dilcikar:

aynen canım belli başlı kızdığı konular wardır hariçi çok sewimli benim asssskıımmmopuyorumnanaktan

we benim düşüncem erkekler çooook saf hemen kandırılıyolar bence aşkım bitanem diyosun anlamayana farklı konuşuyosun hemen ne istersen yapıyolar sewdiğini keşfetmek lazım tabi öncelikle......

ne maco ne de yumusak.. her zaman nasilsa oyle.. tam ortaseker :)

benimki ikisinin ortasi...erkek zaten ne fazla maco olacak nede fazla yumusak...bugün mesela pizza yapti esim..hamurunu ben yaptim amakaydirigubbakcemile3

macoda deil lıght da deil ama onların arasındada deil benimki değişik bir tür ya işine gelnce bulaşık yıkar evi siler işine gelince gömleklerimi ütüle der kaydirigubbakcemile3

dısarıya aslan bana kuzu aman duymasın :) ama dogrusu macodur kıskanc asırı anlayıslıdır yani öle höytt diye bagırmaz seviyorum onu ya

ne maço ne de light .. ortalarda dolaşıyor ama sanırım ama maçoluğa biraz daha yakın sanırım.. kıskançlığı vs. i oraya doğru itiyo. ama anlayışlı ve tatlı dillidir sağolsun

ayy kızlar güzel bi konuu vallaa kızdıgı seyleri yapmadııgm zaman çok iiyii amaa kıl kıl davranıp siinir edersemm sevmediği seyleri yaparsam maçomu denir bılmıorum amaa maçonun önde gidenii oluo amaa beni korkutamıo o ayrı daha cok kıl oluo :)))))

kızdığı şeyleri yaparsam maço oluyo ama o benim kızdığım şeyleri yaparsa ben daha maço oluyorum:) çok dadlıııı benim aşkıııım bi bayan karşısındakini tanırsa tabiiki işinide bilirse istediği gibi yapıyo erkeğini

yerine göre :)
genelde her dedigi yapmaya calısır , lafımı ikiletmz o yüzden dalga bile geçerim lıghtım diye buna bil kızmaz.
ciddi bir konuda ya da sinirlerin gerilecegi vaziyetlerde maçolaşır.. haklı olupta yapma dedigi birşeyi yapacagım diye inat edince sertleşir..kıskanç,engelci ama erkekte bulunmasu gerektigi kdr var olan..
ama genel olarak memnunum sevdiceğimdenboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…