Anket Esiniz veya sevgilinizle kavga ettiniz. Aramazsa Ararmisin?

ARAMAZSA ARARMISINIZ?

• ARARIM...ORTA BİR YOL BULMAYA ÇALIŞIRIM KARŞILIKLI ÖZÜR DİLERİZ...

OY: 148 54,6%
  • ASLA ARAMAM O BENİ ARASIN...ARAMAZSA ZATEN BİTMİŞTİR

OY: 101 37,3%
  • ARARIM AMA ÖZEL NUMARADAN ONUN ARAMASINI SAĞLAYINCA BEN ARAMADIM DERİM BÖYLECE KONUŞMANIN DEVAMI GEL

OY: 22 8,1%

• Ankete Katılan
    271
Ben ararım konuşurum.Baktım yan çiziyo basarım yaygarayı,yapmadığımı bırakmam...

Ararim Ama özel Numaradan Onun Aramasini Sağlayinca Ben Aramadim Derim Böylece Konuşmanin Devami Gelir

BANADA SON ŞIK DAHA AKLA YATKIN GELİYO...NE KADAR KAVGADA ETSEM KIZSAMDA ARAMAMAZLIK YAPAMAM...DİREK ARAYIP KONUŞAMAM BELKİ...AMA BIR SEKILDE ONUN BENI ARAMASI İÇİN ELIMDEN GELENI YAPARIM....:)))

aramamayı isterdim ama ararım,durumu anlarım,eğer hatası varsa gerekli olan cıngarı çıkarır burnundan getiririm :kızgın:

ARARIM...ORTA BİR YOL BULMAYA ÇALIŞIRIM KARŞILIKLI ÖZÜR DİLERİZ...

dedim

ama suclu taarafa gorede degisir bu o sucluysa tabi aramam ;)

asla aramam aramazsada kendi kaybeder kızlar herzaman daha ağır olmalı diye düşünüyorum:1yes2:

son şıkkı seçtim

özel numaradan onun aramasını saglarım
benim erkek arkadaşım zaten sen mi aradın diye sormaz(dı) benim aradığımı bilir(di)

ama artık yok:çok üzgünüm:

Şimdi burada taktik konuşur..
Tartışmada haksız taraf bensem kuzu kuzu ararım:)Şayet tam tersi ise cihanı alem gelse aramam,o arar..Arada, sırada biraz süründürmek aşkımın ruhuna iyi geliyor..Çünkü biz sened bir kez kavga yaparız,o da en babasından olur..

suç bendeyse ararım eğer ondaysa ondan beklerim arayasaya kadarda aramam

Valla hakliysam icim icimi yese de hayatta aramam :dilcikar:
Haksizsam da son ana kadar direnirim aramamak icin tatlicadiarzu tatlicadiarzu Ama baktim gördüm o da aramiyor ,pa$a pa$a arar hic bir sey olmamis gibi konusurum şakkıdı
Zaten sonra is bi sekilde tatliya baglanir :asigim: Önemli olan kisinin hatasini anlamasidir.. Gerci ben her konuda kendime haklilik payi cikariririm ya neysee... :1closedeyes:

Şimdi burada taktik konuşur..
Tartışmada haksız taraf bensem kuzu kuzu ararım:)Şayet tam tersi ise cihanı alem gelse aramam,o arar..Arada, sırada biraz süründürmek aşkımın ruhuna iyi geliyor..Çünkü biz sened bir kez kavga yaparız,o da en babasından olur..

Helal olsun arkadaşım. :içelim:Ben boşuna sevmemişim seni:1hug:

ya Ben Asla Aramam Yapmam Asla Aramammmmm

Aliştim Bir Kere Tartişirsak O Beni Ararrrr

Ben öğrettim Bunu Bizim Danaya
Aramazsan Biter Demiştim De ::)))))))

Back