Anket Eşiniz veya sevgiliniz saçınıza karışır mı?

eşim veya sevgilim saçıma karışır?

• Ankete Katılan
    236

edenizzz

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
626
1
96
İstanbul
erkekler saçların rengine, uzunluğuna, kısalığına karışır mı sizce ? bayanlar istediğiniz gibi saçlarınızı kullanabiliyor musunuz?:uhm:a.s.

yok benim esimde karismaz ama ben onunkine karisirim kötükedihüsobenden habersiz kuafore gidemez Çok üzgünüm çoookdaima fikrimi sorar yakisirmi yaptirayimmi diye ! cunku guzel olmazsa derim naptin sen bole ve oda sonra kisa kestirmek mecburunda kalir gamyoncuiremsu

karışıyor..
sarı ve uzun olsun istiyor hep..ama ben az daha zaman geçsin röfleye gittiğimde direk kestiricem..

benim esimde karisir sacimi kisa kestirmemi hic sevmiyor.ama ne renk olursa olsun hepsini begenir sadece kisa olmasini istemiyor uzun sac seviyor :)

benim eşim de sürekli saçlarımı uzatmamı ve boyatmamamı ister şu an tam onu istediği gibi ama ben yine bildiğimi okurum ...canm kocacım kuaförden döndüğüm zaman hep ne güzel olmuşsun der...şimdi ben de nisanı bekliyorum kızlar..kardeşimin düğünü var tekrar kestirip boyatacağım:))

benim eşim de sürekli saçlarımı uzatmamı ve boyatmamamı ister şu an tam onu istediği gibi ama ben yine bildiğimi okurum ...canm kocacım kuaförden döndüğüm zaman hep ne güzel olmuşsun der...şimdi ben de nisanı bekliyorum kızlar..kardeşimin düğünü var tekrar kestirip boyatacağım:))
aman eniste kizmasin yine kestiriyorsun sonucta :roflol::roflol: saclarin hangi model yapcaksin peki fikrin varmi :uhm:

benimde eşim uzun ve sarı istiyor , saçlarım çok yıpranıyor, ben de çaktırmadan azar azar kestiriyorum! kocacığım tabii ki anlıyor

Morukum uzunluguna kısalıgına karışmaz saclarımın
Eeee boyasıda yokki ona bişi diyebilsin:delphin:

Evlenince nolur bilinmezgamyoncuiremsu

karışır canım ,benim eşim saçlarımın uzun olmasını ister, kestirtmez. birde röfle yapmamı istemiyo kaydirigubbakcemile çok dikkat çekiyomuşum.

evet karışır...
kestirme o saçlar bele gelcek diyo kendisi :)) boya istemiyorum ben aslında ama o da sevmiyor arasıra sarı yapıcam diye gıcık ediyorum onu ama yapmıcam tabikikaydirigubbakcemile4

aman eniste kizmasin yine kestiriyorsun sonucta :roflol::roflol: saclarin hangi model yapcaksin peki fikrin varmi :uhm:

kızmaz canım kızmazdelikafaduldenkatlı bir kesim düşünüyorum ama tam olarak netleşmiş değilim:1no2:saçoıma da boya olarak gölge yaptıracağım kendi saç rengimin birkaç ton açığını yaptırmayı düşünüyorum...aslında karamel rengi falan da olabilir...

kızmaz canım kızmazdelikafaduldenkatlı bir kesim düşünüyorum ama tam olarak netleşmiş değilim:1no2:saçoıma da boya olarak gölge yaptıracağım kendi saç rengimin birkaç ton açığını yaptırmayı düşünüyorum...aslında karamel rengi falan da olabilir...
O zaman yaptir :delphin: Sacinin rengi fotograftaki gibi aciksa bunun uzerine karamel yapma bence hos durmaz ( 2009'un sac rengi kahve tonlari diyorlar) kuzenimin saclarini ben yapcam gelecek hafta o koyucikolata ustune bal veya senin gibi caramel yapcaz

suna benzer bisey

moka20noir.jpg

Back