- 23 Ağustos 2007
- 114
- 1
arkadaslar esimin bazi sorumsuzluklari inanin bosanma sebebim olabilir.biktim yemin ederim biktim artik yani artik dayanamiyorum.calisiyor cok yoruluyor yipraniyor cok iyi anliyorum allah razi olsun evimizde eksik bir sey birakmiyor.hersey tamam ama sorarim sizlere isden ve gelince insan ustunü bir cikarir ( ellerini yikiyor ona sözüm yok ) ayaklarini, yüzünü temizce yikar ev kiyafetlerini giyer söyleeee bas köseye gecer oturur degilmiii.ben zaten o kapidan girer girmez yemegini hazirliyorum yemekden sonra kahve cay ne isterse yapiyorum.e be adamm sende git üstünü basini bir degistir yokkkkk.arkadaslar öylece koltugun üstüne yatar uyur.takiiiii ise gidene kadar.yatak odasina da gidip yatmaz koltukda uyur ayni kiyafetle kalkar ise gider.esim gece is aliyor yani yaklasik 7 saat falan uyuyor hep bunu bahane ediyor bana ben cok yoruluyorum diyor allah askina 10 dakikasini bile almaz dediklerim.inanin biktim artikkk sinir oluyorum bir insan bu kadar tembel olamaz yeryuzunde sanki tek benim esim calisiyor.titiz bir insan oldugum kanisimdayim ve bu sorumsuzluk beni delirtiyor tatlicadiarzu