Eşiniz sizi aldatıyormu ! ögrenmek istermisiniz ?

yaseminkircil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
4
0
86
41
Antalya
Günümüzde yeni çıkan teknolojiler sayesinde cep telefonu dinleme araç dinleme gibi cihazlar var. ben eşime yeni bir telefon alıp bir yazılım yüklettim ve eşimin bütün telefon konusmalarını dinledim.
Şimdi o kadar mutluyuz ki:) onun beni aldatmadıgını bilmek cok güzel.

Eger sizde bu yazılımdan almak isterseniz satın alabilirsiniz arkadaslar..:dance:

Son düzenleyen: Moderatör:
ayrıca eşime güveniyorum bunun için böyle bir şey gerek duymuyorum. belki başka telefonu var onunla konuşuyor.telefondan nerden belli aldatmadığı .

ne bılıyım bu bıraz aslında kotu bırsey dınlemek bırı sana yapsa ne yaparsın cnm ılla boyle bırseymı olmasımı lazım kocana guvenmem ıcın ne bılıyım ben yapmam

sanırım sen bu sitede yeni değilsin, muhtemelemen başka nik aldın.çünkü,ilk msjın ve hemen reklam veriyorsun, ve düzeltme yapıyorsun.

eşin senin güvenini sarsacak ne yaptı ki.telefondan nasıl anladın aldatmadığını. telefon şart mı yani.

Bence burada acı olan sizin eşinize güvenmemeniz ya da eşinizin sizde o güveni sağlayamaması..

bak canım böyle bir şey yapman bence tamamen yanlış.eşin senin güvenini sarsacak bir şey yapmış belli ki.ama bu şekilde davranma.kendini üzersin.

cok gereksiz bence hatta cok ayip.. esin senin telefonunu dinlese hosuna gidermi ? bise olsun yada olmasin.

Çakma bir meslek, çakma bir nick soyismi de eklemiş güvenilir olsun diye :D medeni durum bekar muhtemelen 18-20 yaşında falansın ya da 40lı yaşlarına yakın daha tecrübelisin ama bilmen gerekiyor ki hiç inandırıcı değilsin. kocanı dinlemiş olsan bu kadar nüfus cüzdanı gibi açık bir nick alıp yaşadığın yeri mesleğini belirtip bangır bangır bağıramazdın burada azıcık yaratıcılık gerek ama...

bn eşimden eminim..........................

parayla teknolojıyle işim yok benim..

azcık dikkatlede emın olabılırdın........

Son düzenleme:
Back