- Konu Sahibi askmasaliii
-
Daha ayrıntılı yazmalısın bence hepimiz affetmeyiz derizde olaylar BAZEN AFETTİRİYORDA bunuda gördüm en feministlerinden... o yüzden ayrıntılı yaz nasıl oldu nasıl anladın tepkisi ne oldu falan??
Kötü niyetle gülmediğimi biliyorsun..Bu tarz konuları buraya açabilirsin canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var-f154/
canım benim bu sordugum konuların benimle evliligimle hic bi alaksı yok cok sükür binlerce masalahh cok iyiz ben sadece bosanma sebeplerini arastırıp sizlerinde düsüncelerini almak istedim bütün kadınların yüzdesi ne fikirde die
Hımm pardon kişisel olarak fikrim evet ayrılırdım.
İsterse 10 yıllık olsun.. başka durumlar da yanlışı, hatası olduğu zaman evet bir şeyler yapılır hemen silinmez falan filan ama aldatmak çok farklı.. Bir kere zaten aldatan kişiye karşı duygularının da aynı kalacağını düşünmüyorum, mutlaka zedeleniyorsun ve aklında daima soru işareti, acabalar kalacak. Hiç bir şey eskisi gibi olmaz, en azından ben böyle düşünüyorum.
İsterse 10 yıllık olsun.. başka durumlar da yanlışı, hatası olduğu zaman evet bir şeyler yapılır hemen silinmez falan filan ama aldatmak çok farklı.. Bir kere zaten aldatan kişiye karşı duygularının da aynı kalacağını düşünmüyorum, mutlaka zedeleniyorsun ve aklında daima soru işareti, acabalar kalacak. Hiç bir şey eskisi gibi olmaz, en azından ben böyle düşünüyorum.
valla aslinda karmasik bu durumlar..basina gelmeden bilemezsin..asarim keserim bosarim dien affeder,bir bilmem ne icin yuva yikmam diyen bosanir.. o yuzden ne desem yalan olur
esracım yanlıslıkla sana gönderdim k.bakma lütfen.
bi hayel et bakayım bu durumu yasaydın ayrılmak ilk çarenmi son çarenmi olurdu?
hayal etmekle olurmu o
ates dustugu yeri yakar ve herkezin atesi sondurme caresi ayridir..hayal etsem kesin gebertirimmmama iste hayal gercekte nolur bilemem..bilmekte istemem tobeeeee
rabbim kimseye böle bise yastmasım ailenizede nazar deymesin cevapladıgınız için tsk.ederim:)
ben eskı sevgılımın telefonundakı msjdan suphelenmıstım bıkeresınde hattın net sıtesıne varana kadar arastırdım numarayı buldum bna msj atan ustam dedgı adam eskı sevgılısı cıkmasın mı yolun ortasında tokadı basmıstım hattımıda kırıp yolun ortasına atmıstım sonra aylarca surundu pesımden oh olsun
aminnn..rabbim kimseye yasatmasin..herkezin mutlulugunu daim etsin
ne affetmesı kız surundurdum affetmedım sonra vazgectı ıste bazen arkadas gbı konusuruz eskı mesele bu :)affetin peki sonucu merak ettim vala:)
ne affetmesı kız surundurdum affetmedım sonra vazgectı ıste bazen arkadas gbı konusuruz eskı mesele bu :)
aman bayramda seyranda mesaj atıyor arkadastan bıle sayılmazsevgiliden arkadas olmaz:)
aman bayramda seyranda mesaj atıyor arkadastan bıle sayılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?