- Konu Sahibi askmasaliii
-
vala ben önca beni altdattıgı kadının icabına bakar!!!! sonra esimi tek kalemde silerim...
Vallahi olmadan birşey bilemiyorum . Duruma ve zamana bağlı. Benim annem 17 yıl sabretti çocukları için.
Kız bu konunun '' burun estetiği '' forumunda ne işi var hahah ilahii yeni farkettim profilimden bakıp direk yazınca '' bir derdim var'' forumu falan sandım :)))))))) Neyse bilerek yapmadın sanırım, düzelitirler heraldeyse -_-
1 dk bile düşünmem eğer aldatıldıysam bitmiştir..
anne olmak cok istiyosunuz ve esinizin kısır oldugunu ögrendiginizde ve hic bi tedavisi yoksa napardınız ayrılırmıydız ?
aslında gülecek bise yok aynen bilerek yapmadım zati konu ac var tıkladım daha yeni kullanmasını ögreniyorum 1 haftatır forma üye oldum mazur gör
cok sevsen bilemi affetmezdin yani 5yıllık farzedelim tek yanlısında bitirirmiydin herseyi?
Bak şimdi.
Benim eşimin teyzesi 18 yaşındayken rahim kanseri nedeniyle hiç haberi olmadan rahminin tamamını almışlar. Ölmesine ramak kalmış .
Neyse Tabiki birdaha çocuğu olamıyacak. Daha evli bile değilmiş. Snra enişteyle tanışmış ve evlenmişler. 18 yıllık evliler ve maşallah mutlular.
Şimdi düşün bakalım ;
Eşin deli gibi baba olmak istiyor . Fakat rahminiz yok . Çocuğunuzun olma olasılığı sıfır. Tedaviside hiç yok . Eşin senden ayrılmalımı ? Sen neler düşünürsün ....
Peki seni geçtim eşin o psikolojiyle intihar etti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?