esiniz sevgiliniz sizi aldatsa

İsterse 10 yıllık olsun.. başka durumlar da yanlışı, hatası olduğu zaman evet bir şeyler yapılır hemen silinmez falan filan ama aldatmak çok farklı.. Bir kere zaten aldatan kişiye karşı duygularının da aynı kalacağını düşünmüyorum, mutlaka zedeleniyorsun ve aklında daima soru işareti, acabalar kalacak. Hiç bir şey eskisi gibi olmaz, en azından ben böyle düşünüyorum.

vala ben önca beni altdattıgı kadının icabına bakar!!!! sonra esimi tek kalemde silerim...

Diger kadinin size karsi bi sorumlulugu yok o olmasa baskasi olur size sadik kalmasi gereken kisi esiniz,yani aldatilmissam bunun hesabini esimden sorarim kesinlikle 3.kisiyle muhattap bile olmam(Eger kadin tanidik cevreden biri degilse tabiki)

Vallahi olmadan birşey bilemiyorum . Duruma ve zamana bağlı. Benim annem 17 yıl sabretti çocukları için. :50:

vala orası öle tabi ama kadın evli oldugunu bilip halen iliskiya devam ediyosa ondada var çerefsizlik tapi kavatlık kocada oluyor öncelikle burda aldatılan kadın kurbanlık oluyor buda neyden kaynaklanıyor yanlıs insanlar üzerinde yaptıgımız dogrulardan...

Vallahi olmadan birşey bilemiyorum . Duruma ve zamana bağlı. Benim annem 17 yıl sabretti çocukları için. :50:

Sen böyle yazınca kendi cevabımdan çok rahatsız oldum, anneciğinin durumu çok farklı ben bekar olduğum için öyle yorum yaptım tabi ama senin annen gibi evli fedakar kadınlar da oluyor tabi ki.. her şey çocuklar için.. yazmak istedim (:

Kız bu konunun '' burun estetiği '' forumunda ne işi var hahah ilahii yeni farkettim profilimden bakıp direk yazınca '' bir derdim var'' forumu falan sandım :)))))))) Neyse bilerek yapmadın sanırım, düzelitirler heraldeyse -_-

Son düzenleme:
Kız bu konunun '' burun estetiği '' forumunda ne işi var hahah ilahii yeni farkettim profilimden bakıp direk yazınca '' bir derdim var'' forumu falan sandım :)))))))) Neyse bilerek yapmadın sanırım, düzelitirler heraldeyse -_-

aslında gülecek bise yok aynen bilerek yapmadım zati konu ac var tıkladım daha yeni kullanmasını ögreniyorum 1 haftatır forma üye oldum mazur gör

anne olmak cok istiyosunuz ve esinizin kısır oldugunu ögrendiginizde ve hic bi tedavisi yoksa napardınız ayrılırmıydız ?

Bak şimdi.
Benim eşimin teyzesi 18 yaşındayken rahim kanseri nedeniyle hiç haberi olmadan rahminin tamamını almışlar. Ölmesine ramak kalmış .
Neyse Tabiki birdaha çocuğu olamıyacak. Daha evli bile değilmiş. Snra enişteyle tanışmış ve evlenmişler. 18 yıllık evliler ve maşallah mutlular.

Şimdi düşün bakalım ;

Eşin deli gibi baba olmak istiyor . Fakat rahminiz yok . Çocuğunuzun olma olasılığı sıfır. Tedaviside hiç yok . Eşin senden ayrılmalımı ? Sen neler düşünürsün ....

Peki seni geçtim eşin o psikolojiyle intihar etti ?

cok sevsen bilemi affetmezdin yani 5yıllık farzedelim tek yanlısında bitirirmiydin herseyi?

Daha ayrıntılı yazmalısın bence hepimiz affetmeyiz derizde olaylar BAZEN AFETTİRİYORDA bunuda gördüm en feministlerinden... o yüzden ayrıntılı yaz nasıl oldu nasıl anladın tepkisi ne oldu falan??

Bak şimdi.
Benim eşimin teyzesi 18 yaşındayken rahim kanseri nedeniyle hiç haberi olmadan rahminin tamamını almışlar. Ölmesine ramak kalmış .
Neyse Tabiki birdaha çocuğu olamıyacak. Daha evli bile değilmiş. Snra enişteyle tanışmış ve evlenmişler. 18 yıllık evliler ve maşallah mutlular.

Şimdi düşün bakalım ;

Eşin deli gibi baba olmak istiyor . Fakat rahminiz yok . Çocuğunuzun olma olasılığı sıfır. Tedaviside hiç yok . Eşin senden ayrılmalımı ? Sen neler düşünürsün ....

Peki seni geçtim eşin o psikolojiyle intihar etti ?

bunu ben kendim icin sormadım zaten cünkü esim sag olsun bu benim icin yeter ve yeni evliyim zati böle bi proplemim yok ne bende ne esimde normelde farklı sitelerde bosanma sebebi olarak görünüyor bende böle bi konu paylasıp sizlerinde düsünvelerini alayım dedim ve sana şiddetle katılıyorum...

Back