eşiniz / sevgiliniz size nasıl hitap eder...?

Biraz komik veya garip gelebilir ama bana "domateeeees" derdi Aramızda bir esprisi vardı,çok da güzel bir anıydı.
O günden itibaren bana domates der gülümserdiBunun haricinde ise eşek gözlüm derdi..

ne kadar tatlısınız ya
ne romantik sevgilin var öyle özendim ne yalan söyleyeyim,
bana hep öküzler geliyor da
neyse ALLAH mutluluğunuzu daim eetsin İNŞALLAH AMİN

''Kara öküzüm'' der bana güneşte çok kaldığım zaman direk esmerleşiyorum. Hem bu yüzden hemde anneannem vefat etmeden önce hep kara kızım diye severdi beni nişanlımda biliyor bunu öküzün yanında karayı bu yüzden kullanıyor

sevdiğim yok maalesef . ama eski erkek arkadaşlarım bebek,bebeğim ,canımın içi ,bebişim ihayatım derlerdi klasik yani

Tatlım, balım, bitanem, prensesim, sevgilim, sultanım, bebeğim bunların hepsini der ama aşkım demez nedeni ise çok dişi bi kelime olmasıymış

Son düzenleme:
yavrum, tatlım,karım,hatun,fuliş,bebegim daha var daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa solemıımm:)

Tacıser'im der manası baştacım demekmiş, Bazende gıcık etmek için aşkitooom diye fok balıgı gibi konusan tipleri taklit eder bende kociş dedimmi konu kapanır oda fena gıcık oluyo kociş dememe ki bende ıyyk oluyorum söylerken

ay prensesim bal peteğim b.k böceğim hatunum der daha başka bişeyler bişeyler.. :)

güzel kız,güzellik,bizim hatun,fıstığım,fıstık yeşilim,tatlım,canım,uyus,sıpam,bebem,çocuk,nazlı gelinim,buzdolabım,karbeyaz yârim,kuzum...hatırladıklarım...duruma göre bir şeyler uyduruyor gıcık insan....

Hayatım, Canım, Sevgilim, Gülüm, Güzelim, Şirinim, Hayatımın kadını... ve s.
Siyah Kedim

Şu an aklıma sadece bunlar geldiii....

Aşkım , karıcım , kelebeğim , meleğim , bebeğim , gıcık

Aşkım , meleğim , bebeğim , bal , gülüm , tatlım , hayatım , sütümm , beyaz peynirimmm , sütaş ayranım ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabiki ilk öncelik Aşkım :)
kelebeğim, biriciğim, ömrüm, hayatım, tatlım, tencerem bu durumda kendisi kapak oluyor :)
bidee karıcığımm :)

Kadınım, Hayatım, Böceğim, Maymunum ..
Uyuz, Mal, Öküz, Şebelek , adım Büşra ama Müşra der öyle yanii

ilk Sercemmmmm der
sonra gulum,ciceyim hayatim,,yureyim, ay yuzlum, hanimim, guzel gozlum,hayatim,masoooooooooooom der
(bende ona masooooooooooom derim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…