eşiniz / sevgiliniz size nasıl hitap eder...?

huzurum , nefesim , bitanem ,canımın içi, dünyam,meleğim,herseyim vb. aşkım dışında hersey aşkım bizde kavga sebebidir :)

huzurum , nefesim , bitanem ,canımın içi, dünyam,meleğim,herseyim vb. aşkım dışında hersey aşkım bizde kavga sebebidir :)

inanamıyorum yaa demek böyle olan tek çift biz değilizz :9: bizde eğer kavgalıysak birbirimize kırgınsak aşkım, canım deriz onun dışında meleğim herşeyim vs deriz :52:

aşkım,bitanem,bebeğim...

benim için aşkım sözü olmazsa olmazımdır çünkü o aşkımmm

neler demez ki süreki üretir klasik aşkım bitanem meleğim bebeğim sevgililmlerden hariç,,
kaymaklı kadayıfım, fıstık bebeğim, balım , dünyam dolu :9::9:
bizde herşey mevcut bazen arar arım balım peteğim der bende efendim dalım gülüm çiçeğim derim , bilsem ki öleceğim, yine seni seveceğim olur :9::9:

neler demez ki süreki üretir klasik aşkım bitanem meleğim bebeğim sevgililmlerden hariç,,
kaymaklı kadayıfım, fıstık bebeğim, balım , dünyam dolu :9::9:
bizde herşey mevcut bazen arar arım balım peteğim der bende efendim dalım gülüm çiçeğim derim , bilsem ki öleceğim, yine seni seveceğim olur :9::9:

Ay ne güzel maşallah,nazar değmesin.:nazar:
Benim sevgilimde böyledir oda üretir :1:

Ay ne güzel maşallah,nazar değmesin.:nazar:
Benim sevgilimde böyledir oda üretir :1:

Teşekkür ederim canım :nazar: Amin Allah nazarlardan saklasın :)
Daha saymadıklarım neler var :1:

bız beraber buyuduk 7 yıl oldu neler denılmıokı kurban oldgum ugruna oldugum derz ama en cokta kro oluo ama napıon la arktk kanks gbı :):52:

...m (adım) meleğim bebeğim vs say say bitmez ama son moda kediciğim oldu ben de çok sevdim :27:

Back