eşiniz / sevgiliniz size nasıl hitap eder...?

klasik seyler der.ama en cok ismimiben en cok evimin reisi demesini seviyorum

bizim evde isimler kullanılmaz.
ben alışmışım 7 yıldır sürekli canım diyorum.başka yerde olsak aile içinde felan canım diyemiyorum utanıyorum şşşt pşşşt diyorum
o bana aile arasındaysak Tuboşum,tuboş, normalde de aşkım,yavrum der birde anteplidir kendisi,oralarda arvat derlermiş,benimki de kendince bir değişim yaparak arvooşii diye sesleniyor kimi zaman bunu tubboşii olarak da değiştirmiyor değil

meleğim, kadınım,herseyım,bitanem, fıstıgım gamze yanaklım vs vs der benım en cok hosuma giden ' kadınım' demesiiii

Bana demediği şey yokki aşkımın kankide der bacımda der panpiş bile der bi tek ismimle hitap etmez herşeyi der

hatun der ama en sık hacı der bi de birilerinin yanında hanım diyo ona deli oluyorum işte

Hayatım der hep ben de ona öyle derim 4 yılı geçkindir beraberiz ikimiz de hiç aşkım demedik şu an aklıma takıldı .

Son düzenleme:
Nadir söyler ama söyler : )
lamba cinim, don kişotum, kurabiyem, vanilya bahçem, elma kurdum, tatlı belam

Hayatım der hep ben de ona öyle derim 4 yılı geçkindir beraberiz ikimiz de hiç aşkım demedik şu an aklıma takıldı .

biz nişanlıyız bizimde durum aynı. ben bi kere boş bulunup dedim ama sonradan utandım, sanki çok garip bişi demişim gibi. ama hayatım demek daha güzel bencede. aşkım, ailelerin yanında pek söylenmez gibi ama hayatım söylenebilir gibi geiyor banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…