eşiniz / sevgiliniz size nasıl hitap eder...?

Papatyam der Aşk der ve gülüm balım canım karıcım sevdiğim die devam eder. Ama ben en çok Papatyam demesini severim

aşkoşum , baloşum, hayatım, bitanem , aşkım, hatınım
bende ona balım, canım, aşkoş

Son düzenleme:
Favorilerim; hatun, güzelim, yavrum. :)

Son düzenleme:
aşkım - hayatım - meleğim - prensesim - yavrum - tatlım vs gider bu amma çok şey diyormuş şu an farkettim

Çoğunlukla canım der... Onun haricinde bitanem ve bebeğimi çok kullanır... Birde patron der

Daima aşk der :) bende ona tabi.. Onun dışında karıcık, köpek, ömrüm en çok söylediği.. Daha çok şey var o anda aklımıza geleni sölüyoz

Bu aralar birbirimize hutim diyoruz. Bize özel bir hitap biçimi oldu.Onun dışında yavrum,bebeğim,güzelim diye hitap eder.Aramızın aşırı derecede iyi olduğu zamanlarda aşkım kelimesini kullanırız.O kelimeyi fazla eskitmemeye,değerini yitirmemeye çalışırız.

benim kocişim bana, güvercinim bazende küçük kadınım der geneldede canım der ismimin yerine

çiçekim...
çiçek...
hitap şekli budur...
sen benim melekimsin, bebekimsin, endemik çiçekimsin der duyguları çoştuğunda anlatmak için...
ve maymun...
aşkı en en depreştiğinde maymun der...
bazen maymun çiçekim de der...
çok yaratıcı adamdır benim sevgilim...

Daha hiç adımla seslenmedi bana..askım çiçeğim sevgilim hayatım canımın ici canim Bitanemmmmm yavrum meleğim......

sıpam der en çok bana kimi zamanda hacııı :) bazen hacıcavcav bie der hayatım aşkım klasikleridir

bazende yavyuşum der içimi eritir..asla isimi kullanmaz (ailelerin yanında sadece) kızınca bazen ağzından kaçırır o kdr..

o bana poğaça baş der ben ona tenten kafa derim
o bana maymun der ben ona semiz otu'm derim..
o bana aşk der ben ona hayat derim....

özledim ulennn..

Çikolatam diyor bu aralar, benden olsa olsa extra sütlü çikolata olur ama anlatamıyorum ki adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…