eşimin bir defa ağladığını gördüm.bende onunla birlikte ağladım belkide ondan daha çok.eltim öldürüldüğünde yıkıldık resmen hala da atlatabilmiş değiliz.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
benım ağlamamdan nefret eder
dolayısıyla kendısı de ağlamayı sevmez
8 yılda bı kere babası kaza gecırmıstı o zaman ağladıgını bılırım
bır de benım ıcın...
erkegın ağlaması cok dokunaklı oluyor ya
o agladıgı zaman aman Allah ım durum cıddı o zmana dıyıp ben daha cok ağlamısımdır
eşime vermek istememişti ailem ben çok ağlardım oda benımle ağlardı kıyamam canım yaa sonra nişanlıken şaka yapmıştım tlfda o zaman ağlamıştı.tlf olduğu için gülüp geçmiştim sonra evlendik ve bebeğimizi kaybettık ilk defa canlı canlı ağladığını gördüm bi erkeğin ağlaması daha çok zoruna gidiyo insanın şimdi yine hamileyim geçen gün bebek hareket etmiyo diye ikimizde oturduk ağladık çok duygusal eşim
Ağlamadı..
Ağlamasın da.. /Tabii; ölüm-hastalık haricinde/
Ay sen bana küstün; ay sen benden soğudun yani yukarıda da dediğim gibi ölüm ve hastalık haricinde ağlarsa; o an ayrılırım..
agladı gecen yıl ondan ayrılcagımı sölediğimde gelgitler yasıodum sorunlarım vardı bir ozmn hıçkıra hıçkıra agladı teldeydik teli yüzüne kapatmıştım.sonra tatlıya bagladk bir keresindede yanımda ne oldugunu hatırlamıorum ama aglamıştı gözleri renkli böle mavimsiii mavi mavi gözleri belirginleşti bebeğe döndü böle boncuk o kadar tatlı oldu ki kıyamammm bir daha ağlamasınnn benım bembebekimmmm
Cenazelerde bile kimse ağladığımı görmesin diye ağlamayan ben ( ki ne saçma! ) erkeklerin ağlamasına asla dayanamam.
Erkek arkadaşım ilk bu iş olmaz dediğimde ağlamıştı, geçenlerde de isteme sonucunu olumsuz aldıgında.
Seviyodum ama belki ağlamasa babama ısrar edemezdim. Onlarda ağladığımı görünce kıyamadılar ve kabul ettiler.
Gözyaşı erkeklerde çok asil gözükür, her zaman. Onları ağlatmak genelde güçtür. Şu şıklarda olan 'erkek adam ağlamaz.' politikasıdır bunun sebebide.
Güzel konu.