ağlamak iyidir, masumiyeti arttırır, kalbi yumuşatır, insan olduğunu, içinde bir sürü duyguyu barındırdığını hatırlarsın.....en güzelide yanında "bu da geçecek " diyen bir ailen,dortun,sevdiğin olmasıdır...
ewet sadece bı kez aglamıstı.bayram sabahı kı ustelık bırlıkte gecırecegımız ılk bayramdı ıste o sabah annesı yuzunden bana el kaldırdı.yenı eevlıyız ne ısımız var burda kalıoruz evımız yok mu dedgıgım ıcın.bende onunla bayramlasmadım.gecede kavga ederken ben agladım oda daha sen benım bayramımı bıle kutlamadın dıe aglamıstı.ama aynı sebepler olsa gene bayramlasmazdım.uyuzun bayramını kutlamzdım.annesı yuzunden ya ınanamıorum.bak yıne sınırım doruklara cıktı yaaaaa
1 sene içerisinde sadece 1 kere ağladı...
O da will smith'in I am legent filmini izliyorduk, adam kendi köpeğinin boynunu kırarak öldürmek zorunda kalmıştı benneyaptımki orda bir baktım ağlıyor dişlerini sıka sıka...
Çok üzüldüm ben de ağladım senağlama
evet ağladı hatalı suclu bendım vede eşimden özür dilerken benım gözlerimden yaşlar süzülünce bir baktımkı eşim hıcırarak ağlıyor ona sarıldım sımsıkı hemde
sordum neden ağlıyorsun aşkım dedim
seni ağlattım üzdüm için dedi ayyyyy kıyamam ben ona yaa
Allah başımdan eksık etmesın acısını bana göstermesın Aşkımmmmmmmmmm seni çokkkkkk seviyorum eşim benim herşeyim Şeniz
Ya benim nişanlım da ağladı ama benim çok komiğime gitti gülmemek için zor tuttum kendimi ne kötüyüm ben ya ama elimde değil napıyım alışkın değilim sonuçta buna.
Agladı evet :gitme: 1 martta beni havaalanına götürmüstü Almanyaya dönme vaktim gelmisti cünki, havaalanında suskundu gülmüyordu nesesi hic yoktu, en sonunda anons geldiginde patladı basladı aglamaya tabi öyle hüngür hüngür degil gözleri dolmustu :gitme: "Ama bu defa son ayrılımıgız olacak bebegim, birdahaki sefere beraber gececegiz bu yoldan beraber binecegiz ucaga" demisti mafoldumben ee ben hic dururmuyum, bende onunla agladım tabi :gitme:
biz daha nişanlıyken zor bi ameliyat geçirmiştim ameliyata girdiğimde doktorlar beni 4 gün göremiyeceğini ameliyattan sonra yoğun bakıma alacaklarını söylemiş babamın annemin ve gelen akrabalarımın yanında hıçkıra hıçkıra ağamış