Anket eşiniz/sevgiliniz karşınızda hiç ağladımı?tepkiniz ne oldu?

eşiniz/sevgiliniz karşınızda hüngür hüngür ağladımı?ağlasa ne yaparsınız?

• hayır ağlamadı-o anki duruma bağlı

OY: 19 12,2%
  • evet ağladı-bende onunla ağladım

OY: 127 81,4%
  • evet ağladı-terk ettim

OY: 4 2,6%
  • erkek dediğin ağlamaz çocuk gibi

OY: 6 3,8%

• Ankete Katılan
    156
bundan 3 sene evvel.. sabah 6da telefonumuz çaldı... annesi vefat etmişti..koşa koşa gittim.. sessiz sessiz yaşlar akıyodu gözünden.. bende onunla birlikte ağladımm...:çok üzgünüm:

bence erkekler ağlamaz diye bişey yok bence.. katılmıyorumyasakkelime

İzmirde okurken ziyarete gelmişti karşıyaka da sahilde çimlerin üstünde oturuyorduk camiden sala okunmaya başladı ve bana bakarak gözleri doldu ve ağlamaya başladı ne olduğunu anlamadım dedi ki birgün seni kaybetsem ne yaparım nasıl dayanırım acına bende ölürüm hemen demişti. Birbirimize sarıldık ve ağladık müthiş bir duyguydu. O gün anladım ki gerçekten beni çok sevdiğini...

oyy kıyamam ben koca bebegıme, ağladı bır kac kere.. kavga ettıgımız zamanlarda sıkıstıgımız konular olupta ıcınden cıkamayacak mı gıbı olnca ağladı ne kadar dokunuyor ınsana öpüp koklayasım gelırdı hemn bebeklerı sakınlestırırsın ya aglarken senağlama .. en masum oldugu halı.. koca bebegımın.. duygusu olan herkes gıbı aglar aglamaz dıye bırsey yok.. ama kadın gıbı aglamak harıc tabı :1ninca:.. yoksa arada kırk yılda aglar tabı nıye aglamasın onun duyguları yok mu tas mı yanı..

ağlamaz dene adamı ağlatmıştımm hatta o an o kadar sinirliydimki o ağladıkça ben gülmemeik için kendimi zor tutuyodum çokk eski bi mevzu 5 yıl önce falan. bide onun yanına gittiğimde dönüşte ağlamıştı bende ağlamıştım ama nede olsa 6 ay daha göremiycektik birbirimizi şimdik 2,5 ay kaldı

ağlamıştı tabi beraber ağlamıştık hatta,
canım benim
sarılıp öptüm onu...

Ben 10 senelik evliyim ve esim ilk defa 3 ay önce hüngür hüngür agladi.Ben 10 senedir ondan bir gözyasi aktigini bile görmemistim.Beni cok kirmisti,bu yüzden ilk defa özür dileyerek agladi.

5 senede bir defa ağladığına şahit oldum. sessizce gözlerinden yaşlar süzülmüştü.
o anda ben zaten ağlıyordum,ama onu öyle görünce üzüntüm daha da büyümüştü.

eşim agladı bende agladım o zaman çok kötü bir kavga etmiştik çok kötü olmuştu canım benim

benim eski erkek arkadaşım da ağlamıştı.
benim gerçekten içim parçalanıyor öyle bir durumda.
ne yapacağımı bilemiyorum

valla bunların hiç biriciği bana uymadı aslında iki kere ağladı ilkinde sevgiliydik ağladığında bende ağlamıştım ama ikincisinde yüzüne bile bakamadım hiç taviz vermedim yani o ağladı ben dinleridm konuşmaıdm bile

Eski sevgilim off eski kelimesi bile canimi yakabiliyor daha cok yeni oldugundandir
Hos yeniside yok zaten bir sürede olmaz da her neyse konumuza gelelim
Telde cok agladi her ayrilmak istedigimizde salya sümük:)
(sahteymis o baska)
ist de görüstügümüz de gözümün önünde agladi ama bu kez söz konusu ailesinin slklntllariydi
Cok üzülmüsdüm onunla agladim evet cok kötü bir sey ya

evet ağladı..
ve istisnasız her seferinde ben de onunla ağladım...

Dayanamıyorum onun kötü olmasına...

sekiz yılda tek bir defa gördüm ağladığını hem de öyle böyle ağlamak değil,bağıra bağıra tıkanarak ağladı;boşanmıştık,ben eşyalarımı toparlamıştım evin içinde bavullar koliler,evimdeki son gecemdi,ertesi gün taşınacaktım.beraber yemek yedik son defa sonra ben uyumak için yatak odasına geçtim.o da salona gitti.gece bir sese uyandım ki baktım karanlıkta ayak ucumda durmuş usul usul ağlıyor.uyandığımı görünce oturdu yatağın köşesine bıraktı kendini nasıl ağlıyor,şok oldum,çok korkmuştum çünkü bir türlü teselli edip susturamamıştım.tıkandı resmen ağlamaktan.o geceyi hiç ama hiç unutamıyorum..

evet ağladı hemde karşımda hüngür hüngür ama ben inanmadım ağlayışına
suç bastırmak için bal gibide numara yapıyordu
bende yerimsenibengöz varmı kanacak ağladı ağladı sustu
çocuklar gibi:roflol:

benim kocam duygusal ama ağladığını 15 senedir hç görmedim desem yeridir bikaç sefer ağlamış diye düşündüm babası oğlumada der erkek adam ağlamaz diye sanırım o etkili olmuş ama ağlamamak çk kötü içine atıyo tabiki çıkıyo zamanla ağlamak gülmekle kardeştir ağlayıp dışa vurmasını çk isterdim:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…