Anket eşiniz maaşınızı istese verirmisiniz?

eşiniz maaşınızı ona vermenizi istiyo?

• evet veririm

OY: 48 55,2%
  • hayır vermem

OY: 22 25,3%
  • düşünmem lazım

OY: 15 17,2%
  • sizin fikriniz

OY: 2 2,3%

• Ankete Katılan
    87
ayrımcılık oluyorsa zaten o evlilik baştan çökmüştür diye düşünüyorum.kanımın son damlasını istese yinede veririm :)

maaşımı genelde istemiyor,biriktir diyor bana(ihtiyaç durumunda ister).
ev masraflarını paylaşıyoruz zaten.

valla benim kuzen bayan ve çalışıyo maaş kartını kocası istedi yada elinden aldı desek daha doru olur..kuzenime senin parayla ne işin var diiomuş ..bu şekilde olursa vermem..ama tüm hesabımızı bilelim derse o ayrı..allah iyilerle karşılaştırsın..

duruma gore... tabıı onemlı bı durumsa bı ıhtıyacsa neden vermıyeyımm

Niye istediğine bağlıdır alıp kendi harcıcaksa tabi vermem enayimiyim ben yaaa :delphin:
Ama ikimiz paralarımızı birleştirip eve bişey falan alıyorsak neden olmasın :CüvCüv:

iki maaş da ortak bir havuzda toplanmalı.. evin ihtiyaçları ve birikim için para ayrılmalı... geri kalan paradan iki kişiye de harçlık çıkartılmalı... senin paran benim param işin içine girerse, ayrı gayrılık da başlar :34:

Bizde de ayrı gayrı olmaz kredi bircumuz oldugundan dolayı ben heray 1000tl ona veririm ustune ekleyerek krediyi yatirir kendi maasinin geri kalan kismi faturalar ev kirasi vss.bunlara gider bende kalanlada ev gecinir ihtiyaclar karsilanir, boyle olmasa sen ben olayına girsek isin icinden cikamayiz zaten.

İhtiyacı varsa evet veririm tabii ki. Ama öyle ihtiyacı yok her ay bana ver derse ı-ıı.

çok uzun bir çalışma geçmişim olmadı ama şu kadarını söyleyeyim aldığım aylıkları direk eşimin eline saydım benden istedi mi hayır istemedi ve şunu söyledi bu senin paran istediğin gibi harca ne almak istiyorsan al dedi sonuçta o bana bu benim param demiyor ne istesem aldı ben nasıl param derim sonuçta biz sadece parayı paylaşmıyoruz bence bu bencillik olur hayatın bütün zorluklarını paylaşmak için söz verdik birbirimize sadece zor günde değil her zaman gözüm kapalı veririm sonuçta o benim eşim...

Back